תפוחי אדמה צלויים כמו שהאיטלקים אוהבים

אלו תפוחי אדמה קלאסיים שתקבלו בכל מסעדה ברחבי איטליה, צפון או דרום,

מלווים את המנה העיקרית שלכם.

סימן ההיכר הוא הרוזמרין והשום.

הכי כיף להכין את תפוחי האדמה הללו על שאריות שומן של צלי כלשהו:

נניח במתכון  של כתף טלה צלוי בפיסטוקים ועשבי תיבול

ואם לא, אז פשוט מכינים כך:

מה 

שקית תפוא אדומים קטנים (בערך 400 גרם)

3-4 שיני שום קצוצות דק

מלח, פלפל, שמן זית

מיץ מלימון בינוני

כפית קצוצה מכל אחד מעשבי התיבול הבאים:

מרווה, רוזמרין, טימין, נענע, בזיליקום

איך

פשוט מאוד.

חוצים את תפוחי האדמה לשניים, מערבבים אותם עם יתר המרכיבים.

מניחים בתבנית בשכבה אחת.

מחממים תנור ל -200 מעלות וצולים בערך 45 דקות, כשבאמצע האפיה מערבביםֿ

או עד שתפוחי האדמה שחומים, צלויים ומדיפים ריח מעלף חושים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

המאפה של בילבאו פסטל דה ארוס

אני מכירה את המאפה הזה בכל מיני וורסיות, אבל זו, אופיינית לאזור הבסקים הספרדיים ובעיקר לעיר בילבאו. שם הם מתגאים שזה המאפה הכי טעים בעולם.

שבלולי בריוש פטיסייר ואמרנה

לא אשמור לעצמי את המתכון המופלא הזה, אגלה אותו לכל העולם כי אני התעלפתי עליו. כמי שחובבת פחממות ומאפים צרפתיים מעודנים, מיד כשהגיע אליי המתכון

עוגיות חמאה וזרעי צ׳ייה

בעצם מדובר בעוגיות חמאה צרפתיות עם ״בריכת״ ריבה אדומה. אני הוספתי להן זרעי פרג (לפעמים אני מוסיפה גם זרעי צ׳ייה) והן כל כך יפות. ואת

מאפה יווני פילו בקר טחון

KREATOPITA זו המילה של היוונים לכל מה שהוא פילו וממולא בבשר טחון, מתובל וטעים. (בהמשך מתכון טבעוני). אפשר לגלגל אותו כמו שבלול, אפשר לאפות אותו

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.