תפוחי אדמה צלויים כמו שהאיטלקים אוהבים

אלו תפוחי אדמה קלאסיים שתקבלו בכל מסעדה ברחבי איטליה, צפון או דרום,

מלווים את המנה העיקרית שלכם.

סימן ההיכר הוא הרוזמרין והשום.

הכי כיף להכין את תפוחי האדמה הללו על שאריות שומן של צלי כלשהו:

נניח במתכון  של כתף טלה צלוי בפיסטוקים ועשבי תיבול

ואם לא, אז פשוט מכינים כך:

מה 

שקית תפוא אדומים קטנים (בערך 400 גרם)

3-4 שיני שום קצוצות דק

מלח, פלפל, שמן זית

מיץ מלימון בינוני

כפית קצוצה מכל אחד מעשבי התיבול הבאים:

מרווה, רוזמרין, טימין, נענע, בזיליקום

איך

פשוט מאוד.

חוצים את תפוחי האדמה לשניים, מערבבים אותם עם יתר המרכיבים.

מניחים בתבנית בשכבה אחת.

מחממים תנור ל -200 מעלות וצולים בערך 45 דקות, כשבאמצע האפיה מערבביםֿ

או עד שתפוחי האדמה שחומים, צלויים ומדיפים ריח מעלף חושים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

וואפל בלגי

פעם, כדי להכין וואפל בלגי היה צורך שכמעט לא היה בהישג יד, היום בכל פינת סופר יש מכשיר וואפל קטן, קומפקטי וזמין. ותאכלס וואפל בלגי,

הדורדון

לדורדון  Dordogne אנחנו מגיעים אחרי 4 ימים בברטאני ושלושה ימים בנורמנדי. ואנחנו מתרגשים לקראת ההפתעות הרבות שהוא מכין לנו. המון שיק וחינניות צרפתית. ארכיטקטורה, טירות,

פנינים של גריסים

גריסי פנינה זהובים בסיר שלכם אכלתי אותם במסעדה טורקית נהדרת. צ׳ייה. במקום תוספת של אורז, או קוסקוס או פתיתים יש תחליף ראוי, טעים ומיוחד :

ביסקוטי שוקולד ופיסטוקים

בֿיסקוטי. אחת העוגיות המפורסמות בעולם והכי טעימה עבורי. העוגיה הקלאסית מקבלת לבוש שוקולדי ופיסטוקים קלויים…… לטבול את קצותיהן של הביסקוטי בתוך קפה או תה רותח

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.