קצר וקולע:

אפשר עם חלקי עוף אני הכנתי עם פרגיות (עוף נטול עצם) וזה פצצה.

שילוב של סויה, דבש ויין לבן, צ׳ילי ואורגאנו.

רך, עסיסי וטעים למות

קל להכנה.

נסו אותי.

מה

1/2 ק״ג פרגיות או חלקי עוף אחרים

1/4 כוס קמח + כפית אורגאנו-חצי כפית שבבי צ׳ילי+פלפל שחור גרוס

3-4 כפות שמן זית

2-3 שיני שום פרוסות

2 כפות דבש

2 כפות סויה

1/2 כוס יין לבן

1/2 כוס ציר עוף או מים

איך 

מחממים תנור על 200 מעלות.

מחממים מחבת ומוסיפים את השמן, בינתיים טובלים את חלקי העוף בקמח, מנערים ֿ

ומטגנים טיגון קל משני הצדדים. 2 דקות בערך מכל צד.

מוסיפים את השום, מוסיפים יין ומרתיחים דקה או שתיים, מוסיפים סויה ודבש ואת הציר.

מרתיחים ומעבירים לתנור על 200 מעלות, כך כמו שזה, ללא כיסוי.

מבשלים את העוף בערך חצי שעה, פעם או פעמיים פותחים את התנור בזהירות

ו״משקים״ את העוף ברוטב השחום והטעים.

זהו.

מתים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

ווינדאלו תבשיל בשר הודי

 את המנה הזו אכלתי לראשונה במסעדת טאיזו. התעלפתי. רצתי הביתה ושיחזרתי אותה מיד, מיד. יחד עם אורז בניחוחות הודיים,  בצל טרי, בצל ירוק ולימון המנה

עוגיות מרציפן הולנדיות

את העוגיות הללו טעמתי בקונדטוריה באמסטרדם, שהיתה דקת הליכה מהדירה ששכרנו. יום קודם טעמתי עוגה נהדרת של אותה קונדטוריה והתברר לי שמדובר באחת הקונדטוריות הטובות

בולונייז ראגו עוף איטלקי

בולונייז – שהוא ראגו –  הוא אולי התבשיל האיטלקי הכי מפורסם אחרי הפסטה והפיצה. רוטב עגבניות עשיר עם בשר טחון ויין, שהתבשל שעות ארוכות והוא

סביצ׳ה ים תיכוני

אין בעולם משו קל להכנה יותר מסביצ׳ה או דג פרוס עם כל מיני….. בעצם מדובר בסלט חתוך גס, מהיר יחסית, מתובל בלימון בעיקר או חומץ, 

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.