קצר וקולע:

אפשר עם חלקי עוף אני הכנתי עם פרגיות (עוף נטול עצם) וזה פצצה.

שילוב של סויה, דבש ויין לבן, צ׳ילי ואורגאנו.

רך, עסיסי וטעים למות

קל להכנה.

נסו אותי.

מה

1/2 ק״ג פרגיות או חלקי עוף אחרים

1/4 כוס קמח + כפית אורגאנו-חצי כפית שבבי צ׳ילי+פלפל שחור גרוס

3-4 כפות שמן זית

2-3 שיני שום פרוסות

2 כפות דבש

2 כפות סויה

1/2 כוס יין לבן

1/2 כוס ציר עוף או מים

איך 

מחממים תנור על 200 מעלות.

מחממים מחבת ומוסיפים את השמן, בינתיים טובלים את חלקי העוף בקמח, מנערים ֿ

ומטגנים טיגון קל משני הצדדים. 2 דקות בערך מכל צד.

מוסיפים את השום, מוסיפים יין ומרתיחים דקה או שתיים, מוסיפים סויה ודבש ואת הציר.

מרתיחים ומעבירים לתנור על 200 מעלות, כך כמו שזה, ללא כיסוי.

מבשלים את העוף בערך חצי שעה, פעם או פעמיים פותחים את התנור בזהירות

ו״משקים״ את העוף ברוטב השחום והטעים.

זהו.

מתים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

ממרחים שונים

נורא כיף להכין ממרחים בבית. גם טעים יותר, גם טבעי יותר וגם ….זול יותר. אבל הכי כיף שזה זמין. תמיד כשבא לי הירקות בהישג יד

שעועית ברוקלין

שעועית ברוקלין, כי אכלנו אותה במסעדה מקסיקנית בברוקלין לפני הרבה שנים והיא היתה כל כך טעימה שלא שכחנו ממנה מאז. אז כשבא לי משהו מהיר

טארט תותים בקרם שקדים

תאכלס העוגה הזו נולדה משאריות: שאריות של קרם שקדים ושאריות של בצק פריך . ברור לכם שלא זורקים שאריות משובחות כאלה. אז מה עושים? מכינים

האורז הכתום של אמא שלי

אצל המרוקאים במרוקו, לא אכלו אורז. אכלו, בקטנה. קצת בחמין, או כשכאבה הבטן אז בישלו אותו במים ונתנו לחולה ונדמה לי שזהו. פה בארץ, התערבבו

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.