טעים, מהיר, ארומטי, חם ומשגע.

צ׳יקן קארי הודי.

מה

6 כרעיים או חלקי עוף אחרים

בצל בינוני קצוץ

4 שיני שום קצוצות

כף גדושה ג׳ינג׳ר קצוץ

צ׳ילי קצוץ

4-5 עגבניות אדומות קצוצות או מרוסקות

מעט שמן אם צריך

מלח, פלפל

כף גראם מסאלה, 1/2 כפית כורכום, 1/2 כפית צ׳ילי, 1/2 כפית כוסברה יבשה, 1/2 כפית גרגרי חרדל

כוס וחצי מים רותחים

כוסברה קצוצה ולימון טרי להגשה

תוספת מומלצת אורז בסמטי לבן

איך 

קוצצים את כל הירקות ומניחים בצד.

מחממים סיר נון סטיק עד שהוא לוהט ומניחים עליו בזהירות את הכרעיים עם העור למטה.

בשיטה הזו, אנחנו מטגנים את העוף מבלי להזדקק לעוד שומן. צורבים משני הצדדים ומוציאים.

בשלב זה, בדרך כלל נשאר די הרבה שומן בסיר, אם לא מוסיפים מעט.

מוסיפים בצל, שום, ג׳ינג׳ר וציילי קצוץ ומטגנים דקה.

מוסיפים זרעוני כמון וחרדל ומטגנים דקה.

מוסיפים עגבניות ומטגנים, מלח ופלפל ומטגנים.

מוסיפים את יתר התבלינים – ומטגנים עוד דקה או שתיים תוך כדי ערבוב – מוסיפים כוס וחצי מים

רותחים ומחזירים את העוף.

מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה עד שעה וחצי.

מזלג מספיק. הבשר מתפורר מהעצם.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

דג ים איטליאן סטייל

דג ים, עדיפות לדג לבן אבל כל אחד וטעמו הוא. מהיר במחבת, טעים וקליל. מתאים בעיקר לימות הקיץ החמים שמתרגשים עלינו לטובה. מה  קוביות בגודל

מאפי פילו מפונקים

נהרות של דיו דיגיטלי נשפכו על מאפי פילו בעיקר אלו עם הגבינות והתרד. בצדק. אין שילוב מוצלח יותר מפילו פריך ומתפצפץ שתוכו תרד רענן וגבינה

הבף בורגיניון של אלזס היפה

התבשיל הזה נקרא ביקאוף Baeckeoffe. את זה אכלתי באלזס. והתאהבתי. חבל אלזס היפהפה בצרפת, שנמצא על גבול גרמניה. אותו חבל ארץ, שעבר מידיים צרפתיות לידיים

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.