טעים, מהיר, ארומטי, חם ומשגע.

צ׳יקן קארי הודי.

מה

6 כרעיים או חלקי עוף אחרים

בצל בינוני קצוץ

4 שיני שום קצוצות

כף גדושה ג׳ינג׳ר קצוץ

צ׳ילי קצוץ

4-5 עגבניות אדומות קצוצות או מרוסקות

מעט שמן אם צריך

מלח, פלפל

כף גראם מסאלה, 1/2 כפית כורכום, 1/2 כפית צ׳ילי, 1/2 כפית כוסברה יבשה, 1/2 כפית גרגרי חרדל

כוס וחצי מים רותחים

כוסברה קצוצה ולימון טרי להגשה

תוספת מומלצת אורז בסמטי לבן

איך 

קוצצים את כל הירקות ומניחים בצד.

מחממים סיר נון סטיק עד שהוא לוהט ומניחים עליו בזהירות את הכרעיים עם העור למטה.

בשיטה הזו, אנחנו מטגנים את העוף מבלי להזדקק לעוד שומן. צורבים משני הצדדים ומוציאים.

בשלב זה, בדרך כלל נשאר די הרבה שומן בסיר, אם לא מוסיפים מעט.

מוסיפים בצל, שום, ג׳ינג׳ר וציילי קצוץ ומטגנים דקה.

מוסיפים זרעוני כמון וחרדל ומטגנים דקה.

מוסיפים עגבניות ומטגנים, מלח ופלפל ומטגנים.

מוסיפים את יתר התבלינים – ומטגנים עוד דקה או שתיים תוך כדי ערבוב – מוסיפים כוס וחצי מים

רותחים ומחזירים את העוף.

מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה עד שעה וחצי.

מזלג מספיק. הבשר מתפורר מהעצם.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

סביצ׳ה ים תיכוני

אין בעולם משו קל להכנה יותר מסביצ׳ה או דג פרוס עם כל מיני….. בעצם מדובר בסלט חתוך גס, מהיר יחסית, מתובל בלימון בעיקר או חומץ, 

עוגיות תחרה קטלניות

קטלניות. אני מזהירה. קרמליות, קראצ׳יות, דקיקות ומעלפות. והכי קלות בעולם להכנה. החורים הקטנטנים דרכם עובר האור ושוטף את כל הזהב החום הזה הם שהקנו לעוגיה

מילפיי מהיר ואלגנטי

טירוף. יפהפה, ענוג, צרפתי כל כך, חגיגי ומרשים. והאמת לא ממש ממש קשה להכנה. מה  250 גרם בצק עלים מרודד קר (עדיף עף בסיס חמאה)

סלט עשבים יחיד ומיוחד

יש מליון מתכונים לסלט עשבים וירוקים. מליון. אבל יש רק אחד כזה: שיש בו גם עשבים מכל הסוגים, גם פיצוחים מכל הסוגים, גם פילטים של

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.