תפוחי אדמה צלויים כמו שהאיטלקים אוהבים

אלו תפוחי אדמה קלאסיים שתקבלו בכל מסעדה ברחבי איטליה, צפון או דרום,

מלווים את המנה העיקרית שלכם.

סימן ההיכר הוא הרוזמרין והשום.

הכי כיף להכין את תפוחי האדמה הללו על שאריות שומן של צלי כלשהו:

נניח במתכון  של כתף טלה צלוי בפיסטוקים ועשבי תיבול

ואם לא, אז פשוט מכינים כך:

מה 

שקית תפוא אדומים קטנים (בערך 400 גרם)

3-4 שיני שום קצוצות דק

מלח, פלפל, שמן זית

מיץ מלימון בינוני

כפית קצוצה מכל אחד מעשבי התיבול הבאים:

מרווה, רוזמרין, טימין, נענע, בזיליקום

איך

פשוט מאוד.

חוצים את תפוחי האדמה לשניים, מערבבים אותם עם יתר המרכיבים.

מניחים בתבנית בשכבה אחת.

מחממים תנור ל -200 מעלות וצולים בערך 45 דקות, כשבאמצע האפיה מערבביםֿ

או עד שתפוחי האדמה שחומים, צלויים ומדיפים ריח מעלף חושים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

פיתה טורקית במחבת

פיתה שטוחה או תפוחה, מרובעת או עגולה, או בצורה טבעית, כמו שהתכוון המערוך. במחבת, עם שמרים, נ ה ד ר ת. היוגורט, שהמטבח הטורקי עושה

פסטה ביתית מאיטליה

פסטה ביתית, מהירה, קלה להכנה, ללא שום עזרים מיוחדים ללא שום מצרכים מיוחדים, בשיתוף הילדים או המשפחה כולה ויש לנו אומריקלי – מאומבריה, או פיצ׳י

דייסת האורז המתוקה של אמא שלי

לפתע פתאום בבית מלון בבודפשט דייסת אורז מתוקה. הקערות והסלסלות והמדפים העמוסים במאפים ריחניים, סוגי ביצים ונקניקים וגבינות, וירקות וערימות של עוגות הונגריות – ודבר

שקשוקה תרד ובורטה

יצאנו לשוק השבועי. הכל ירוק, זוהר ורענן בצבעים וריחות של חורף. אין לי חשק לכלום, בדיוק עברתי טיפול שיניים מכאיב, מחלימה משפעת קשה. מסתפקת בריחות

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.