תפוחי אדמה צלויים כמו שהאיטלקים אוהבים

אלו תפוחי אדמה קלאסיים שתקבלו בכל מסעדה ברחבי איטליה, צפון או דרום,

מלווים את המנה העיקרית שלכם.

סימן ההיכר הוא הרוזמרין והשום.

הכי כיף להכין את תפוחי האדמה הללו על שאריות שומן של צלי כלשהו:

נניח במתכון  של כתף טלה צלוי בפיסטוקים ועשבי תיבול

ואם לא, אז פשוט מכינים כך:

מה 

שקית תפוא אדומים קטנים (בערך 400 גרם)

3-4 שיני שום קצוצות דק

מלח, פלפל, שמן זית

מיץ מלימון בינוני

כפית קצוצה מכל אחד מעשבי התיבול הבאים:

מרווה, רוזמרין, טימין, נענע, בזיליקום

איך

פשוט מאוד.

חוצים את תפוחי האדמה לשניים, מערבבים אותם עם יתר המרכיבים.

מניחים בתבנית בשכבה אחת.

מחממים תנור ל -200 מעלות וצולים בערך 45 דקות, כשבאמצע האפיה מערבביםֿ

או עד שתפוחי האדמה שחומים, צלויים ומדיפים ריח מעלף חושים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

מיונז ביתי של אמא

בכל יום שישי, דקה או קצת לפני שבת, אמא היתה רצה לארוך העליון, שולפת את בלנדר האמקור שלה תוך שהיא קוראת לאבי: רק המיונז, נשאר

פלאפל ביתי של אמא

אני לא בטוחה שיש מאכל שהוא יותר ישראלי מפלאפל. לא סגורה על זה, למרות שהמאכל הזה בבסיסו הוא מצרי. ובמצריים מכינים אותו בכלל מפול והוא

עוגת מסקרפונה ותותים

אל תאמיני לאף אחד, לאף אחד, שיאמר לך שיהיה לך קשה להכין את העוגה הזו. כל אחד יכול. במקום להכין בצק פריך בבית יש מבחר

גאלט תפוחי עץ ברום וצימוקים

יש לי ווידוי: אני לא אוהבת להתעסק עם בצק פריך. לקרר, להוציא, להחזיר, להזהר. אח״כ לחתוך, ליישר, שלא יפול, שלא יצנח. לפעמים אני כן עובדת

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.