מסתבר שהישראלים מתים על סלמון.

זה דג מספר אחד בישראל.ֿ

מצחיק שהדג הזה, שגדל דרך קבע בנהרות קרים, התנחל בלבבות ובקיבות של אחת המדינות החמות באזור הים התיכון.

אני אוהבת רק סלמון מעושן וסלמון כבוש שאני מכינה בבית. סנובית.

יש לי מתכון לסלמון כבוש גראוולאקס נפלא שעושים בדקה וחצי המתכון פה: סלמון בכבישה מעודנת.

ומידי פעם אני גם מעשנת סלמון שזו עבודה הכי קלה בעולם (רק שצריך מעשנת בשקל וחצי ומעט גחלים) ומכינה ממנו סלט סלמון מעושן מטורף

המתכון פה:סלט סלמון מעושן.

בכל מקרה, רוב בני האדם השפויים קונים סלמון אז גם אתם תקנו.

מה

200 גרם נתחי סלמון מעושנים או כבושים פרוסים לרצועות

חופן עגבניות שרי אדומות

חופן עגבניות שרי צהובות

חופן עגבניות שרי מנומרות

1 בצל סגול פרוס דק

2 כוסות ארוגולה קצוצה

1 פילפל צ׳ילי חריף פרוס דק

2 מלפפונים צעירים דקים ופרוסים חצאי עיגולים דקים

כף גדושה פלפלי צ׳יפקה חמוצים קצוצים

2 מלפפונים חמוצים פרוסים חצאי עיגולים

4-5 צנוניות צעירות פרוסות דק

עלי נענע טריים

עלי בזיליקום טריים

עלי פטרוזיליה

שמיר קצוץ

2-3 צלפים בחומץ

זיתים שחורים

לרוטב: כוס יוגורט שמן זית, מלח, פלפל שחור גרוס, כף חרדל,שן שום מרוסקת מיץ לימון ומעט חומץ בן יין.

איך

מורחים את היוגורט על צלחת שטוחה ומתיזים מעליו מעט שמן זית, מלח ופלפל שחור.

מערבבים את הירקות ביד קלה מעל ומפזרים אותם על הצלחת.

מפזרים עליהם את הצלפים והצ׳יפקות.

מסדרים את פרוסות הסלמון, מתיזים מעל את הרוטב וזוללים.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

סיגר ממולא במעורב פרגיות

מנה ראשונה לאירוחים, פגז ! מה 6 עלי סיגר קנויים או 12 ריבועי פילו בגודל 18X18 למילוי 1 בצל לבן גדול קצוץ לקוביות. 2 פרוסות

דג ים אפוי בסגנון יוון

ים, שמיים, רוח קלילה, דגים, ריח אביב כמעט קיץ באוויר…. הכי יוון… כאן !!! ככה הרגשתי כשהחלטתי אתמול להכין את הדג הזה. הכנתי סלט יווני

סלט קיץ תאילנדי

געגועים לתאילנד. למטבח המדהים שלה, לטעמים שממלאים את הלב בצעקות התפעלות, כל פעם מחדש. את החריף והחמוץ והמתוק, החיוך המתוק של התאילנדים, את הכחול המדהים

רטטוטי חגיגה פרובנסאלית

רטטוי. מילה אחת שמגלמת בתוכה עולם שלם של טעם, צבע, שמש בוהקת וירקות של קיץ. רטטוי. כל הטוב בדרום צרפת ומזרח התיכון, נכנס למחבת ויוצא

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.