משוגעת על הסלט הנפלא הזה. משוגעת.

אני מודה שאני משוגעת עליו בעיקר בגלל שאני מעשנת את הסלמון שלי לעצמי.

אבל כל סלמון מעושן קנוי יעשה את העבודה באופן נפלא לחלוטין.

אין לכם מושג איך האורחים שלי מתעלפים עליו. הוא כל כך יפה, וצבעוני, וקליל והכי הכי ישראלי, למרות שבטעם הוא הכי הכי רוסי : תפוחי אדמה, דגים מעושנים ורוטב שמנת 🙂

וקל להכנה. בפרט אם קונים את הסלמון המעושן.

הוא מתאים לכל דקה משעות היום: לארוחת בוקר, לבראנצ׳ חגיגי, למנה ראשונה בארוחת ערב או לארוחה חגיגית.

יאללה, נצא לדרך.

מה 

4 נתחי סלמון מעושן ביתי או קנוי בינוניים

6 תפוחי אדמה קטנים מבושלים ומצוננים

10-15 עגבניות שרי צבעוניות חתוכות לרבעים לאורך

1/2 בצל סגול קטן פרוס דק דק דק

2 כוסות עלים לסלט מעורבים

צ׳ילי אדום פרוס דק דק

מלפפון ירוק קלוף חצוי לאורך ומנוקה מהפנים פרוס לחצאי ירח דק דק

2 כפות צלפים בחומץ

מעט שמיר לקישוט

לרוטב

מיכל שמנת חמוצה שמנה מאוד

1 כף גדושה מיונז משובח

כפית קטנה חרדל

חצי לימון סחוט

2 כפות מים קרים

מלח, פלפל

איך

פשוט מאוד.

רצוי על צלחת יפה לפזר את עלי הסלט ומעליהם לפזר באופן אסטטי ויפה את הירקות בשכבות שכל אחד מהם יציץ ויתרום את הצבעוניות שלו למנה.

מעל לפזר את חתיכות הסלמון המעושן באופן אחיד ויפה ואת הצלפים.

לערבב את הרוטב ולצקת ״גבעות״ קטנות של רוטב בין הירקות.

לקשט מעל בעלי שמיר עדינים.

לצרוח מאושר.

 

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

סלט חצילים בלקני נפלא

נראה שבימים של סכסוכים ושסעים מטורפים בחברה הישראלית, כשכל הזמן נבחנת השאלה ״מה ישראלי בעיניך? וכל מי שחושב אחרת מהצד השני נחשד בבגידה. בגידה, לא

טרין צרפתי כפרי

אחד המאכלים הקלאסיים האהובים ביותר בצרפת הוא הטרין. יש מליון סגנונות של טרין ולכל אזור יש את הטרין שלו. יש טרין עם בשר ארנבת ובשר

קרם לימון אלוהי

אלוהי, אלוהי. אני משוגעת על הקארד הזה ומסוגלת לאכול את כל הכלי שאלוהים יעזור לי. יש המבשלים את הקארד ישירות על להבה. אני לא. אני

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.