טעים, מהיר, ארומטי, חם ומשגע.

צ׳יקן קארי הודי.

מה

6 כרעיים או חלקי עוף אחרים

בצל בינוני קצוץ

4 שיני שום קצוצות

כף גדושה ג׳ינג׳ר קצוץ

צ׳ילי קצוץ

4-5 עגבניות אדומות קצוצות או מרוסקות

מעט שמן אם צריך

מלח, פלפל

כף גראם מסאלה, 1/2 כפית כורכום, 1/2 כפית צ׳ילי, 1/2 כפית כוסברה יבשה, 1/2 כפית גרגרי חרדל

כוס וחצי מים רותחים

כוסברה קצוצה ולימון טרי להגשה

תוספת מומלצת אורז בסמטי לבן

איך 

קוצצים את כל הירקות ומניחים בצד.

מחממים סיר נון סטיק עד שהוא לוהט ומניחים עליו בזהירות את הכרעיים עם העור למטה.

בשיטה הזו, אנחנו מטגנים את העוף מבלי להזדקק לעוד שומן. צורבים משני הצדדים ומוציאים.

בשלב זה, בדרך כלל נשאר די הרבה שומן בסיר, אם לא מוסיפים מעט.

מוסיפים בצל, שום, ג׳ינג׳ר וציילי קצוץ ומטגנים דקה.

מוסיפים זרעוני כמון וחרדל ומטגנים דקה.

מוסיפים עגבניות ומטגנים, מלח ופלפל ומטגנים.

מוסיפים את יתר התבלינים – ומטגנים עוד דקה או שתיים תוך כדי ערבוב – מוסיפים כוס וחצי מים

רותחים ומחזירים את העוף.

מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה עד שעה וחצי.

מזלג מספיק. הבשר מתפורר מהעצם.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

טארט טאטן של אמא

האגדה והוויקיפידיה יודעות לספר שהטארט הזה נולד בטעות. בטעות שרפו את הסוכר, בטעות כיסו אותו בבצק וזרקו לתנור, בטעות העוגה נפלה לרצפה ואז הפכו אותה

לחמניות חמאה עם צימוקים ושקדים

לחמניות חמאה עם צימוקים ושקדים ובאמת… כל מילה מיותרת. אני משתגעת עליהן, הן רכות וכשהן יוצאות מהתנור כל הבית מריח צימוקים ושקדים. ריח של חג

בקר בירקות שורש ויין אדום

הנתח הזה ממש חגיגי. היינו אוכלים אותו בימי שישי בערב או בחגים. בישול הבשר הארוך זהה לבישול הבשר בצלפים ופטרוזיליה מתכון כאן : בשר בצלפים ופטרוזיליה

מוקקה – קדירת דג ברזילאית

מוקאקה תבשיל דגים ברזילאי שהכרתי במקרה. והסיפור שהיה כך היה: נטפליקס ענקית הסדרות והסרטים האינטרנטית מוציאה מתחת לידיה סדרות תרבות ואוכל מהטובות שראיתי בחיי. אחת

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.