את הפיצה הזו אפשר לאפות על בצק עלים, פיתה עירקאית או טורטייה.

אנחנו  מאוד אוהבים את הפיצה המהירה והטעימה הזו.

מה

חבילת בצק עלים מופשר ומרודד/טורטיה/פיתה עיראקית

1/2 ק”ג בשר טחון טרי

חצי כפית בהרט

קורט צ’ילי (אופציונלי)

רבע כפית מלח

רבע כפית פלפל שחור גרוס

בצל אדום קצוץ קטן

2 כפות שמן זית

לתוספות מעל

רשאד שטוף וקרוע גס בידיים

חצי בצל אדם פרוס דק

צנוניות.

עגבניות שרי שטופות חתוכות לחצי

טחינה מוכנה ומתובלת

איך 

מחממים תנור לחום הכי גבוה שיש (230 מעלות או 250).

מרפדים שתי תבניות אפייה בנייר אפייה, בוזקים מעט קמח על הנייר ומרדדים את הבצק לעלה דק של פיצה.

אם מדובר בבצק עלים דוקרים את הבצק  היטב, על מנת שלא יתפח מידי.

מניחים בתבנית ומכניסים למקרר (רק אם מדובר בבצק עלים).

הכנת הבשר 

בקערה נוחה יש ללוש את הבשר עם הבצל והתבלינים. ליצור קציצה גדולה ולשטח אותה על הבצק בשכבה דקה דקה.

מעל  הבשר זולפים שמן זית ואופים בתנור חם עד שהמאפה משחים בערך 10-14 דקות.

מוציאים:

מפזרים מעל את הראשד, הצנוניות,עגבניות וזולפים מעל הכל טחינה.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

בריאני אורז צמחוני עשיר

האורז הזה קצת טריקי, כלומר נדרש פה ריכוז ומעט עבודה. אבל התוצאה…. מטריפה. ועבור צמחוניים או טבעוניים מדובר בארוחה מהסרטים שיש בה הכל מכל בכל.

פריטטת מצות וגבינות

פריטטה, שהיא פשטידה מטוגנת, שהיא טורטילה, שהיא עוגה מלוחה מטוגנת, או אפוייה.ֿ יו ניים איט. כך או כך היא נהדרת, מהירה להכנה, משביעה והכי חשוב

קובלר פירות יער משגע

קובלר הוא קינוח מפורסם שנולד בקולוניות הבריטיות והוא האח האלגנטי של הקראמבל. בעוד שאת הקראמבל מכינים על ידי ערבוב רשלני של המרכיבים, את הקובלר צריך

קבב אפגני משגע במחבת

מה עושה אותו אפגני? התבלינים, העסיסיות, האווריריות שמשיגים בעזרת סודה לשתיה ופחות עם שומן. נכון על גחלים זה יהיה עוד יותר נפלא, אבל בצוק העיתים

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.