אורז הודי עם קארי צהוב

זה אורז שאני אוהבת להגיש עם שיפודי פרגית בקארי. שיפודים שאני מתבלת בסגנון הודי ואז צולה על מחבת או עם תבשילי בשר הודים ארוכים.

כמו למשל הווינדאלו: ווינדאלו תבשיל בשר הודי

הוא מאוד פשוט להכנה.

בדרך כלל אני מגישה אותו עם שיפודי פרגיות שמכינים בדקה וצולים על מחבת חמה עוד 5 דקות.

יחד עם האורז הטעים הזה יש לי ארוחה מהירה וטעימה.

הנה המתכון לשיפודי העוף:  סופלאקי עוף

מה

2 כוסות אורז בסמטי שטוף כמה פעמים ומסונן

3 כוסות מים רותחים

1 בצל אדום חתוך לקוביות קטנות

1 גזר קלוף חתום לקוביות קטנות או מגורר

1 גמבה אדומה קצוצה לקוביות

1/4 כפית צ׳ילי (אופציונלי) או חצי פלפל צ׳ילי אדום קצוץ לקוביות קטנות

חצי צרור כוסברה שטופה וקצוצה

מקל קינמון

תבלין קארי צהוב (אני מערבבת כוסברה וכמון טחונים ביחד עם אבקת כורכום)או לחלופין 1/4 כפית כורכום,1/4 כפית כמון.

מלח פלפל ושמן תירס

לימון טרי

בסיר יש להוסיף שמן ולטגן את הבצל להזהבה קלה, להוסיף את הגמבה והגזר ולטגן עוד דקה או שתיים.

להוסיף את האורז ואת התבלינים, לתבל ולהוסיף מים רותחים.

לבשל על אש נמוכה ובסיר מכוסה, בערך 1/4 שעה.

להמתין 10 דקות ולאוורר את האורז במזלג, להוסיף את הכוסברה הטרייה אפשר וכדאי לרענן עם עוד מעט קוביות צ׳ילי אדום.

מומלץ להזליף עליו לימון עם ההגשה.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

כדורי עוף תאילנדים

סוד ידוע אהבתי הגדולה למזרח. לדרום מזרח אסיה. ויאטנם, תאילנד, קמבודיה. וכמובן לאוכל שלהם. הרענן, מלא הטעמים והחושים, המהמם והמופלא הזה. הקציצוניות הקטנטנות הללו מיטגנות

לביבות ירק ושקדים

לא סוד שאני אוהבת ירקות ולא סוד שאני אוהבת קציצות. עכשיו סגר. כולנו בבית. מה שאומר בעצם: לפחות שתי ארוחות ביום. אחת מהן חייבת להיות

חלת הריסה במילוי בשר בקר

יש פה חלה רגילה. רגילה לגמרי. רק שברגע האחרון זרקתי לתוכה כף גדושה ענקית של הריסה. בתוך צנצנת זכוכית נשארה הריסה וכל מה שרציתי זה

לחמניות פטרוזיליה מהירות

כשהכנתי קציצות דגים לערב שישי התלבטתי אם להכין חלות רגילות או לחמניות. על השולחן היה צרור גדול של פטרוזיליה שהתכוונתי להכין ממנו סלט פטרוזיליה מרענן.

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.