בפתח תקווה יש את הפלאפל הכי טעים בעולם.

איך אני יודעת?

כי אני אוכלת שם מגיל 15 ובמשך השנים הרבות אחר כך, אכלתי פאלפלים בעוד עשרות מקומות אחרים.

אין כזה.

אין פלאפל כמו של מרדכי.

מעבר לעובדה הבסיסית, שהכל טעים, מתובל וטרי, יש להם סחוג לימוני משגע, שאחרי כמה פעמים פיצחתי את טעמו.

כמובן שמאז ועד היום הוא מככב אצלי במטבח, אנחנו משתגעים עליו.

מה

חצי צרור נענע טרייה שטופה והגבעולים קטומים

3-4 כפות לימונים כבושים אם אין אפשר טריים בלי הגרעינים

½ כוס שמן זית

¼ כוס מיץ לימון טרי

מלח לפי הצורך (ורק בסוף)

8 פלפלים ירוקים חריפים מנוקים מגרעינים ומעוקץ

4 שיני שום קלופות

מכניסים את הכל למג׳ימיקס ומרסקים בפולסים עד שמקבלים ממרח ירוק וזוהר.

טועמים בזהירות ומוסיפים מלח לפי הטעם.

נ ה ד ר .

אנחנו אוכלים אותו:

בכריכים, עם קציצות דג מטוגנות, שניצלים וסתם על לחם טרי.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

מרקש העיר האדומה

נחיתה 11 בלילה. פעם שלישית פה והלב דופק מהר ומהתרגשות, אבל מאט ככל שהתור לדרכונים מתארך. (מאז גם היתה רביעית, חמישית ושישית, כי אי אפשר

פיתה טורקית במחבת

פיתה שטוחה או תפוחה, מרובעת או עגולה, או בצורה טבעית, כמו שהתכוון המערוך. במחבת, עם שמרים, נ ה ד ר ת. היוגורט, שהמטבח הטורקי עושה

המקרונים של סיינט אמיליון

סיינט אמיליון הוא כפר משגע משגע באיזור בורדו. הוא ידוע בעיקר בשל היינות הנפלאים שלו. הכפר כולו מוקף כרמים והיינות המופקים שם ידועים בכל העולם.

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.