בפתח תקווה יש את הפלאפל הכי טעים בעולם.

איך אני יודעת?

כי אני אוכלת שם מגיל 15 ובמשך השנים הרבות אחר כך, אכלתי פאלפלים בעוד עשרות מקומות אחרים.

אין כזה.

אין פלאפל כמו של מרדכי.

מעבר לעובדה הבסיסית, שהכל טעים, מתובל וטרי, יש להם סחוג לימוני משגע, שאחרי כמה פעמים פיצחתי את טעמו.

כמובן שמאז ועד היום הוא מככב אצלי במטבח, אנחנו משתגעים עליו.

מה

חצי צרור נענע טרייה שטופה והגבעולים קטומים

3-4 כפות לימונים כבושים אם אין אפשר טריים בלי הגרעינים

½ כוס שמן זית

¼ כוס מיץ לימון טרי

מלח לפי הצורך (ורק בסוף)

8 פלפלים ירוקים חריפים מנוקים מגרעינים ומעוקץ

4 שיני שום קלופות

מכניסים את הכל למג׳ימיקס ומרסקים בפולסים עד שמקבלים ממרח ירוק וזוהר.

טועמים בזהירות ומוסיפים מלח לפי הטעם.

נ ה ד ר .

אנחנו אוכלים אותו:

בכריכים, עם קציצות דג מטוגנות, שניצלים וסתם על לחם טרי.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

עוגיות פיסטוקים איטלקיות של פסחא

את העוגיות האלה אכלתי באיטליה פעמים רבות. בדרך כלל אפשר למצוא אותם בשווקים שלפני חג המולד ובשווקים שלפני הפסחא. בכלל, בפסחא הם נוהגים לאכול עוגות

סלט קיץ תאילנדי

געגועים לתאילנד. למטבח המדהים שלה, לטעמים שממלאים את הלב בצעקות התפעלות, כל פעם מחדש. את החריף והחמוץ והמתוק, החיוך המתוק של התאילנדים, את הכחול המדהים

מרק מיניסטרונה מטוסקנה

בחורף מה יותר נכון ממרק מינסטרונה איטלקי מטוסקנה? עשיר בירקות שורש וטעמים נפלאים ועמוקים, שעועית איטלקית וורדרדה אני משמתמשת בבורלוטי  Borlotti  שהיא שעועית מעט וורדרדה

שבלולי לחמא בעג׳ון

שבלולי לחמא בעג׳ין, מהמטבח הטורקי המפואר. כמובן שהלחמא המקורי נעשה על בצק שמרים דקיק והוא אלוהי (יש מתכון באתר). אבל זה מתכון שהוא כל כך

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.