קינוח תפוחים מהיר ומיוחד

את מאפה התפוחים הזה, עושים בצ’יק צ’ק מבלי שנדרשת כל מיומנות, כלים מיוחדים, מיקסרים או מערבלים למיניהם.

4 מרכיבים, 10 דקות ושעה בתנור.

אז מתקבל הפלא הזה: מאפה תפוחים, פריך, זהוב נפלא, עטוף בפירורים קראנצ׳יים ומתוקים.

רוטב שוקולד, קצפת או גלידה.

הכל משתדך אליו.

מה

5 תפוחי עץ גראנד סמית (גם פינק ליידי יתאימו)

10 כפות פנקו לבן

100 גרם חמאה מומסת

5 כפות סוכר

אפשרי להוסיף חצי כפית קינמון אם אוהבים

איך 

1. לקלוף את תפוחי העץ ולהוציא את הליבה (נוצר חור במרכז התפוח).

2. לחמם תנור ל-180 מעלות ולרפד תבנית אפייה עם נייר אפייה.

3. לערבב את הפנקו ואת הסוכר יחדיו.

4. לפרוס כל תפוח לפרוסות דקות.

מתחילים את מגדלי התפוחים :

5. לטבול כל פרוסה בחמאה ואח״כ בתערובת הפנקו והסוכר ולהניח פרוסה על פרוסה. כמו מגדל תפוחים.

8. לטפטף את יתרת החמאה מעל ״מגדל״ התפוחים.

אם עושים מגדל מתפוח שלם, המגדל גבוה מאוד והוא יקרוס בזמן האפייה, דבר שהוא מאוד יפה בעיניי

אם רוצים להימנע מקריסה, אפשר להכין ״מגדלים״ מחצי תפוח בלבד, או להעביר לקוקוטים קטנים שישמרו על צורתו .

מכניסים לאפייה בחום של 180 מעלות למשך 50 דקות עד שעה עד שהתפוחים רכים.

מתקבלות שכבות תפוחים רכות עם קריספי פנקו זהוב, טעים וריחני.

נהדר להגיש את המאפה כשהוא חמים עם גלידת ווניל.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

קישואים ממולאים בסגנון סורי

לפני המון שנים גרנו במקום די מרוחק. היינו חבורה של זוגות צעירים עם ילדים קטנים והכרנו זוג מקסים שהבעל היה סורי ונלהב לבישול. ברור שמיד

קנלוני כרישה

טוב זה מתכון משוגע. קצת התעסקות אבל משו משו. וגם נורא יפה וחגיגי. מה כרישה טרייה 300 גרם בקר טחון (או עוף או הודו) מלח,

ברוסקטה – מלכת המטבח הטוסקני

לכל מטבח יש את הפטנטים שלו, ההתפתחויות הטבעיות שלו, המאכלים ושיטות הבישול שמכתיבים לו מזג האויר והתנאים הגיאוגרפיים. זה לא מקרי שבמערב אירופה ומרכזה ממעטים

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.