סשימי סלמון אסייתי

פשוט, מהיר, טעים, קל עד כדי מבוכה.

סשימי סלמון או כל דג טרי אחר……

מה

200 גרם סלמון טרי ללא עור פרוס לרצועות דקות מאוד

2-3 כפות סויה

2-3 כפות מיץ ליים או לימון

1 כף שמן סומסום

גבעולי עירית קצוצה או החלק הירוק של הבצל הירוק

טבעות צ׳ילי צבעוני

סומסום קלוי

על צלחת מסדרים את רצועות הסלמון.

מערבבים סויה שמן וליים ומטפטפים את הרוטב הטעים הזה על הדגים.

מעל מפזרים סומסום, עירית קצוצה וסומסום קלו.

צ׳ופ סטיקס ויאללה….

אגב, אפשר להוסיף את הטוב הזה על אורז לבן ולהנות מארוחת דגים קלילה ומהירה.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

הבולונייזה

לא חשבתם שאפקיר אתכם בחורף הזה ללא מתכון לבולונייז האולטימטיבי, נכון? לפני המתכון, אני רוצה לחפור לכם טיפ-טיפה רק שתבינו מאיפה המאכל המופלא הזה הגיע,

ארוחת בוקר טורקית

אין צורך להכביר מילים על המטבח הטורקי. המטורף המדהים הטעים המגוון. בואו נזכור שטורקיה, או האמפריה העותומנית, שלטה בחצי מהעולם הישן לקחה והביאה לשם מאכלים

סלט יווני קלאסי

קצת צובט בלב כשאתה רואה איזה גלגולים עבר הסלט היווני עם השנים ובמקומות השונים ברחבי העולם בכלל ובישראל בפרט. כי מה ביקשו היוונים בסך הכל?

עוגיות מרציפן הולנדיות

את העוגיות הללו טעמתי בקונדטוריה באמסטרדם, שהיתה דקת הליכה מהדירה ששכרנו. יום קודם טעמתי עוגה נהדרת של אותה קונדטוריה והתברר לי שמדובר באחת הקונדטוריות הטובות

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.