עוף בבאקצ׳וי וקייל

גידלתי באקצ׳וי בשיטה הדרופונית. יצא מדהים.ֿ

ירוק ויפה וגדול ומלא בחיים.

הקפצתי אותו בסגנון אסייתי מהיר עם עוף וזהו.

לתבשיל צמחוני/טבעוני משמיטים את העוף.

בסך הכל ארוחה מהירה, קלילה וטעימה.

מוסיפים אורז לבן וזו ממש חגיגה.

מה

300 גרם פיסות חזה עוף, פילה עוף או פרגיות

1 כף סויה בהירה

1 כפית סויה כהה

1 כפית שמן צמחי

לערבב ולהניח בצד

2-3 באקצ׳וי שטופים וקצוצים לפיסות גסות

2-3 חופנים קייל עדין ובהיר (לא הכרחי)

3-4 שיני שום קצוצים

מעט שמן צמחי

לחמם כף שמן, ולווק או מחבת עמוקה להוסיף מחצית מהשום ולטגן, להוסיף את הבאקצ׳וי והקייל ולהקפיץ על להבה גבוהה שתים שלוש דקות.

להסיר מהאש ולהעביר לקערה.

לחמם את הווק שוב, להוסיף עוד כף שמן ואת יתרת השום, להוסיף את פיסות העוף ולהקפיץ על להבה גדולה במשך 3-4 דקות.

להוסיף את הירקות המקוקפצים. ולהקפיץ עוד דקה או שתיים.

רוטב

כף סויה

כף סילאן או דבש

צ׳ילי

כפית חומץ

כף קורנפלור

1/3 כוס מים

לערבב היטב ולשפוך על המוקפץ, לערבב עוד דקה או שתיים להוריד מהש.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

הדורדון

לדורדון  Dordogne אנחנו מגיעים אחרי 4 ימים בברטאני ושלושה ימים בנורמנדי. ואנחנו מתרגשים לקראת ההפתעות הרבות שהוא מכין לנו. המון שיק וחינניות צרפתית. ארכיטקטורה, טירות,

אנטיפסטי – ירקות קלויים איטלקים

נהוג אצלינו בארץ לכנות את הירקות הקלויים הללו אנטיפסטי. אבל אנטיפסטי באיטליה זה כל מה שבא לפני הפסטה. זה יכול להיות: בשרים קרים, דגים, ירקות,

מרק שעועית של אבא

לפני שבועיים היינו בטיול בנאפולי. בשיטוטים בנאפולי, הגענו לטרטוריה פשוטה וביתית שם הגישו מרק שעועית. מרק שנראה בדיוק כמו שאבא שלי הכין. הבשלן אצלינו בבית

החציל של זוזוברה

הסניף הראשון של זוזוברה נפתח בהרצליה פתוח באזור התעשייה. עבדנו בפתח תקווה והשמועה על האוכל המהיר הנפלא והטעים עשתה לה כנפיים. מבלי להתעצל עלינו על

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.