מהירות, קלילות, קלות,טעימות והכי קיץ שיש.

לבריכה, לארוחה קלה, לנשנוש, לארוחת ערב או סתם בכריך.

סלמון פיש קייקס.

בעצם לא ממש מטגנים את הקציצות הללו אלא צולים אותן על מחבת נון סטיק במעט מאוד שמן זית.

מה

חצי ק״ג סלמון קצוץ או מרוסק גס במגי׳מיקס (ללא עור ועצמות כמובן 🙂

בצל סגול בינוני

2 תפוחי אדמה קטנים מבושלים קלופים ומרוסקים במזלג

חצי כוס שמיר קצוץ

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

1/2 כוס בצל ירוק קצוץ (רק החלק הירוק)

2 שיני שום מגוררות

כף לימון כבוש מרוסק

מעט פפריקה, מלח, פלפל שחור

1/4 כוס פירורי לחם

2 ביצים

כפית בהראט או ראס אל חנות

4-5 כפות שמן זית + מחבת נון סטיק גדולה

איך 

מרסקים בבלנדר את כל הירקות או קוצצים ביד קטן ודק.

מערבבים את כל המרכיבים, לשים היטב ומאחדים, מניחים בצד 10 דקות.

יוצרים קציצות פחוסות בגודל של 7-8 ס״מ.

מחממים מחבת גדולה ונון סטיק מוסיפים את שמן הזית, ועל להבה בינונית.

מוסיפים את הקציצות ומטגנים בערך 5 דקות. הופכים ומטגנים עוד 2-3 דקות מצד שני

עד ששחומות ומוכנות לאכילה.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

רומא

רומא היא עיר שאני מכירה ואוהבת במיוחד. גרתי בה תקופה קצרה. לפני חמש שנים נסעתי לרומא ללמוד איטלקית ובישול איטלקי. גרתי אצל משפחה איטלקית או

האורז הכתום של אמא שלי

אצל המרוקאים במרוקו, לא אכלו אורז. אכלו, בקטנה. קצת בחמין, או כשכאבה הבטן אז בישלו אותו במים ונתנו לחולה ונדמה לי שזהו. פה בארץ, התערבבו

לביבות כרובית

הלביבות האלה הן כל כך קלות שזה מביך אותי לתת את המתכון. אבל אם יש משהו שלמדתי משוטטות ברשתות ומפרסומים בפייס, זה שאנשים מתים על

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.