שניצל ברוטב לימון חמצמצ

תאכלס, שכל אחד יכין את השניצל בסגנון שהוא אוהב,

ורק אחר כך יכניס אותו לרוטב האלוהי הזה, שמכינים בשלוש דקות, במחבת

בה טיגנו את השניצל, בלי לשטוף, בלי ללכלך כלים נוספים, מתכון בהמשך.

ומי שממש מתעניין המתכון לשנציל שלי הנהו:

מתכון לשניצל

6 פרוסות חזה עוף פרוס דק לשניצל

ביצה אחת קטנה

כף שטוחה חרדל

כף שמן זית

כף מיץ לימון טרי

טיפונת מלח ופלפל שחור גרוס

לטיגון שמן צמחי בעומק של 1 ס״מ בערך

לציפוי פירורי גריסיני, פלפל שחור גרוס, מעט מלח ואורגאנו יבש. (בפסח מחליפים לפירורי מצה).

משרים את השניצלים בתערובת המרכיבים הנ״ל, מצפים בתערובת השניצל ומטגנים במחבת

בחום בינוני.

לאחר הטיגון מוציאים את השניצלים מהמחבת ובעזרת כף מחוררת מנקים את שאריות פירורי

הלחם. אם צריך מוסיפים עוד מעט שמן זית.

לרוטב 

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

1/2 כוס יין לבן

1 מיץ מלימון שלם

מעט מלח

3-4 שיני שום קצוצות.

במחבת השניצלים מוסיפים את השום הקצוץ, מטגנים 20 שניות, מוסיפים את היין הלבן, המלח ומיץ הלימון ומרתיחים כדקה או שתיים, מוסיפים את הפטרוזיליה, מערבבים.

מחזירים את השניצלים לרוטב ומבשלים כ-15 שניות מכל צד. זהו.

הלימון כבר בפנים !

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

ארוחת קיץ אסייתית בצלחת

ארוחת קיץ בצלחת כפיתות אסייתיות, סלט כרוב אסייתי מהיר וטעים ובצל סגול מוחמץ. אחת ולתמיד הסבר: קציצות אלו הקציצות העגולות כמו כדור. כפיתות הן קציצות

מז׳ואיז׳ין סרדינים מחותנים

סרדינים מחותנים הם אחת המנות הכי מוכרות בארץ. גם לא מרוקאים מכירים את המנה המשגעת הזו, שהופכת את הסרדינים, שהם בדרך כלל דגים פשוטים, למנה

עוגיות נוטלה איטלקיות

האיטלקים קוראים להן ״עין השור״ או באיטלקית Occhio di bue. הכי הם אוהבים למלא אותן בממרח נוטלה, אבל גם עם ריבת משמשים וריבת שזיפים אדומה.

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.