אורז מלכות הודי

אורז מלכותי הודי

עדין, עדין עדין

מהיר וטעים להפליא

מה?

2 כוסות אורז בסמטי שטוף היטב ומושרה במים לפחות שעה

4 כפות קשיו

1 גזר גדול מגורר גס

צ׳ילי אדום וירוק פרוס דק לפי הטעם

עלי קארי (אם יש טריים הידד אם לא יבשים)

1/2 כפית גרגרי חרדל

4-5 תרמילי הל דפוקים

מקל קינמון

מלח, פלפל לבן,

1/4 כפית כורכוםֿ

מעט צ׳ילי יבש

כוס כוסברה טרייה קצוצה

פלחי לימון

איך 

למים רותחים עם מעט מלח מוסיפים את האורז המושרה והמסונן, מבשלים בערך 10 דקות, עד שהאורז אכיל אבל לא רך מידי. מסננים ומניחים בצד.

בסיר שטוח או מחבת רחבה, מוסיפים מעט שמן ומיד את הקשיו, מטגנים על להבה בינונית וכשהקשיו מתחיל להשחים

מוסיפים גרגרי חרדל, מקל קינמון, הל ועלי קארי ואת רצועות הגזר, מטגנים עוד מספר דקות על להבה קטנה.

מוסיפים את כל התבלינים ומוסיפים את האורז המבושל והמסונן.

מערבבים בעדינות הכל וטועמים לתקן טעמים. מורידים מהאש.

מגישים עם כוסברה קצוצה ופלחי לימון.

 

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

סלט עשבים יחיד ומיוחד

יש מליון מתכונים לסלט עשבים וירוקים. מליון. אבל יש רק אחד כזה: שיש בו גם עשבים מכל הסוגים, גם פיצוחים מכל הסוגים, גם פילטים של

עוגת פאטיסייר שוקולד

העוגה הזו שווה כל דקה שמשקיעים בה. בפרט אם מכינים את הבצק הפריך בבית כי הוא טעים ועשיר ומלא באגוזי לוז טחונים. אבל גם מי

מאפה פילו של תפוחי עץ והדרים

באמת שלא הייתי טורחת לכתוב לכם מתכון לעוגת תפוחים פילו, שהיא טעימה וכה פשוטה להכנה וכל אחד יודע להכין אותה. אבל היה פה משו נוסף

מסאח׳ן – פיתת עוף משגעת

מסאח׳ן מהמטבח הערבי הוא בעצם פיתה אפויה ומעליה חצי עוף שבושל מבעוד מעוד. בעצם, לוקחים חצאי עוף ומבשלים בציר טעים של כורכום, הל וקינמון. בינתיים

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.