הם הכי טעימים כשהם מתובלים

והם נהדרים כפתיח לפני כל ארוחה, או סתם במסיבת קוקטייל.

אפשר להשתמש בכל סוג אגוז שאוהבים ובלבד שהוא יהיה קלוף.

מה 

1/2 כוס שקדים עם קליפה

1/2 כוס אגוזי לוז

1/2 כוס בוטנים אמריקאים

1/2 כוס אגוזי ברזיל

1/4 כפית פפריקה

מעט צ׳ילי

1/4 כפית כמון טחון

1/4 כפית כורכום

1/4 כפית מלח

1/4 כפית כוסברה יבשה

1/2 כפית אורגנו יבש

2 כפות שמן זית

2 כפות סילאן או דבש

איך 

מחממים תנור ל 170 מעלות.

משטחים נייר אפייה על תבנית ושופכים עליה את כל הפיצוחים.

בקערית נפרדת מערבבים את כל החומרים התמתבלים ושופכים על הפיצוחים.

מערבבים היטב ואופים בתנור בערך 12-15 דקות.

זהירות, שלא יישרפו.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

עוגיות תחרה קטלניות

קטלניות. אני מזהירה. קרמליות, קראצ׳יות, דקיקות ומעלפות. והכי קלות בעולם להכנה. החורים הקטנטנים דרכם עובר האור ושוטף את כל הזהב החום הזה הם שהקנו לעוגיה

טרוף – עוגיות בוטנים מרוקאיות

עוגיות מרוקאיות הן אגדה. בכלל, מדהים היה עבורי לגלות שהרבה מאוד מהעוגיות שגדלתי עליהן, נמצאות בלב המטבח המתוק האיטלקי, בעיקר זה של דרום איטליה, סיציליה

כנאפה מלוח עם גבינת המאירי

בעצם מדובר בכנאפה מלוחה. את הכנאפה הכרתי  לראשונה בחיפה, כשהייתי בת 16  בערך. היינו 4 חברות, שפעם בחודש בערך, הברזנו מביצפר ונסענו לחרוש את המדינה

סרדינים כבושים

כשאתה מסתובב במרוקו, בערים, בעיקר אלו הקרובות לים אתה אוכל המון דגים. מכל הסוגים. אבל ברחובות שולט דג אחד בעיקר: הסרדין. בכל פינה, בכל רחוב,

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.