אגוזי השמחה – פיצוחי מתובלים

הם הכי טעימים כשהם מתובלים

והם נהדרים כפתיח לפני כל ארוחה, או סתם במסיבת קוקטייל.

אפשר להשתמש בכל סוג אגוז שאוהבים ובלבד שהוא יהיה קלוף.

מה 

1/2 כוס שקדים עם קליפה

1/2 כוס אגוזי לוז

1/2 כוס בוטנים אמריקאים

1/2 כוס אגוזי ברזיל

1/4 כפית פפריקה

מעט צ׳ילי

1/4 כפית כמון טחון

1/4 כפית כורכום

1/4 כפית מלח

1/4 כפית כוסברה יבשה

1/2 כפית אורגנו יבש

2 כפות שמן זית

2 כפות סילאן או דבש

איך 

מחממים תנור ל 170 מעלות.

משטחים נייר אפייה על תבנית ושופכים עליה את כל הפיצוחים.

בקערית נפרדת מערבבים את כל החומרים התמתבלים ושופכים על הפיצוחים.

מערבבים היטב ואופים בתנור בערך 12-15 דקות.

זהירות, שלא יישרפו.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

עוף בסויה ודבש

קצר וקולע: אפשר עם חלקי עוף אני הכנתי עם פרגיות (עוף נטול עצם) וזה פצצה. שילוב של סויה, דבש ויין לבן, צ׳ילי ואורגאנו. רך, עסיסי

מרק גריסים מרוקאי

אמא אהבה לבשל לנו מרקים. בחורף. כל ערב היה מרק. בעיקר מרקי ירקות, קיטניות וגם מרק גריסים. בערב שישי היה מרק חרירה. את הגריסים אהבתי

הפסטה של ויטוריו

יש לי הרבה מנות בבלוג שהצילום עושה להן עוול. רוצה לומר לא יודעת ולא יכולה להעביר בצילום את איכות המנה וכמה היא מדהימה.יש בעיה כזו

קציצות בורגול מטוגנות מאיסטנבול

הן קלילות הן מטריפותֿ הן קראנצ׳יות מהבורגול והן הכי קיץ שאפשר. לים, לבריכה, בסנדוויץ, לפיקניק, לטיול יום, לביצפר. קציצות בורגול טורקיות שמערבבים עם בשר בקר

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.