לחמניות יוגורט ללא לישה ותפיחה

הלחמניות האלה נפלאות, קלילות, מהירות הכנה, אינן דורשות התפחה או לישה או כל טיפול מיוחד.

כל אחד יכול להכין אותן!!

שומעים? כל אחד.

מה 

1 כוס יוגורט לבן

2 כוסות קמח + 3 כפות קמח

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור גרוס (אופציונלי)

2-3 שיני שום כתושות (אופציונלי)

חצי כוס שמיר קצוץ או עלי בצל ירוק קצוצים או שניהם

3/4 כוס שמן עדיף זית

1 כף אבקת אפייה גדושה

1 ביצה גדולה.

למריחה: חלמון טרוף עם מעט חלב

איך 

מחממים תנור ל- 180 מעלות.

בכף עץ מערבבים את היוגורט, השמן, הביצה והשום היטב. מוסיפים מלח ופלפל מערבבים.

מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפייה וממשיכים לערבב בכף העץ.

מתקבלת תערובת הומוגנית ומתחיל להיווצר כדור.

מוסיפים את הירק ומערבבים. אם יש צורך מערבבים טיפה׳לה עם הידיים. זהו.

מניחים בצד 5 דקות.

בידיים משומנות יוצרים כ- 14 כדורים בינוניים ומשטחים אותם מעט. מניחים בתבנית אפייה על נייר אפייה.

מושחים את הלחמניות בחלמון הטרוף ואופים כ-25 דקות או עד שהלחמניות בצבע חום-זהוב עמוק.

ממתינים כרבע שעה וטורפים !!!

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

תפוחי האדמה של הסטון

ראיתי בטיקטוק את הסרטונים להכנת תפוחי האדמה הנפלאים הללו וצחקתי נורא. מי שהמציא את הפטנט הגאוני הזה הוא לא אחר מהשף הבריטי המצחיק, המשוגע, היצירתי

טרוף – עוגיות בוטנים מרוקאיות

עוגיות מרוקאיות הן אגדה. בכלל, מדהים היה עבורי לגלות שהרבה מאוד מהעוגיות שגדלתי עליהן, נמצאות בלב המטבח המתוק האיטלקי, בעיקר זה של דרום איטליה, סיציליה

האורז הלבן של מתי

מתי היה אקס חמי איש חם וטוב לב. מתי שהגיע ממטבח יווני מפואר אהב וידע לבשל והוא בישל לנו אוכל נהדר. למשל את העוף המושלם

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.