קינוח תפוחים מהיר ומיוחד

את מאפה התפוחים הזה, עושים בצ’יק צ’ק מבלי שנדרשת כל מיומנות, כלים מיוחדים, מיקסרים או מערבלים למיניהם.

4 מרכיבים, 10 דקות ושעה בתנור.

אז מתקבל הפלא הזה: מאפה תפוחים, פריך, זהוב נפלא, עטוף בפירורים קראנצ׳יים ומתוקים.

רוטב שוקולד, קצפת או גלידה.

הכל משתדך אליו.

מה

5 תפוחי עץ גראנד סמית (גם פינק ליידי יתאימו)

10 כפות פנקו לבן

100 גרם חמאה מומסת

5 כפות סוכר

אפשרי להוסיף חצי כפית קינמון אם אוהבים

איך 

1. לקלוף את תפוחי העץ ולהוציא את הליבה (נוצר חור במרכז התפוח).

2. לחמם תנור ל-180 מעלות ולרפד תבנית אפייה עם נייר אפייה.

3. לערבב את הפנקו ואת הסוכר יחדיו.

4. לפרוס כל תפוח לפרוסות דקות.

מתחילים את מגדלי התפוחים :

5. לטבול כל פרוסה בחמאה ואח״כ בתערובת הפנקו והסוכר ולהניח פרוסה על פרוסה. כמו מגדל תפוחים.

8. לטפטף את יתרת החמאה מעל ״מגדל״ התפוחים.

אם עושים מגדל מתפוח שלם, המגדל גבוה מאוד והוא יקרוס בזמן האפייה, דבר שהוא מאוד יפה בעיניי

אם רוצים להימנע מקריסה, אפשר להכין ״מגדלים״ מחצי תפוח בלבד, או להעביר לקוקוטים קטנים שישמרו על צורתו .

מכניסים לאפייה בחום של 180 מעלות למשך 50 דקות עד שעה עד שהתפוחים רכים.

מתקבלות שכבות תפוחים רכות עם קריספי פנקו זהוב, טעים וריחני.

נהדר להגיש את המאפה כשהוא חמים עם גלידת ווניל.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

חצילים ממולאים בסגנון טורקי

אני משוגעת על חצילים. אחד הירקות האהובים עליי ביקום. והטורקים בעיניי הם מלכי החצילים. בעצם גם הדרום איטלקים והיוונים. בעצם, בכל אגן הים התיכון –

לחם קופים הונגרי

לחם קופים שאכלתי בהונגריה ומסתבר שמדובר במאפה מקומי. אז מי היה פה קודם? האמריקאי או ההונגרי? לא משנה. אז מהו לחם קופים? בצק שמרים עשיר

כרוב ממולא של בית

גם הכרוב שלי וגם הפלפל הממולא שלי שניהם מושפעים מסבתא רוזה, הסבתא המצרייה של האקס שלי. אהבתי את החמיצות שהיא הוסיפה לממולאים שלה, גם בעגבניות

כנאפה מלוח עם גבינת המאירי

בעצם מדובר בכנאפה מלוחה. את הכנאפה הכרתי  לראשונה בחיפה, כשהייתי בת 16  בערך. היינו 4 חברות, שפעם בחודש בערך, הברזנו מביצפר ונסענו לחרוש את המדינה

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.