הכל התחיל כשאומברטו הביא לי הבנארו מהגינה.

״השתגעת? אני לא נוגעת ברעל הזה…צ׳ילי רגיל כן, בזה לא….״ לא ויתר

וכך נותרו על השיש 3 הבנארו אדומים כאש, יפהפיים כמו שדה כלניות וריחניים.

שלושה ימים לאחר מכן כבר היתה לי הסלסה המהממת הזו בתוך צנצנות במקרר.

על טוסטים, על בשרים ודגים אפויים וצלויים, כתוספת לרטבים שונים, כולל רוטב לסלטים.

בקיצור. זה.

בקשה אחת: לעבוד עם כפפות עם ההבנארו כי הוא באמת חריף אש.

בנוסף, אני נפטרתי מכל הגרעינים שבו, למה אני צריכה להסתבך?

מה

3 הבנארו ללא העוקץ וללא גרעינים

1 מנגו גדול בשל מאוד קלוף חתוך ובלי הגלעין

1 בצל קטן קלוף חתוך לאבע

3 שיני שום

1 פלפל צהוב טרי נקי מעוקץ וגרעינים וחתוך לקוביות גדולות

1/2 כוס מים

2-3 כפות חומץ

כף גדושה סוכר

כפית מחוקה מלח

מיץ מליים אחד או לימון קטן

איך

לבשל על להבה בינונית ,מכוסה כעשרים דקות.

לרסק היטב ולשמור בצנצנת זכוכית במקרר.

הערה: כדאי לטעום את הסלסה ולהוסיף לפי טעמכם עוד חומץ לימון מלח או סוכר.

אפשר להוסיף גם גי׳נג׳ר, נזכרתי ברגע האחרון…..

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

הפלפל הממולא שלי

יש מיליון מתכונים לממולאים ואני בטוחה שכולם טעימים. לממולאים שלי אני מוסיפה המון המון ירק מכל הסוגים וגם קוצצת עגבניה אדומה אחת. אהבתי את החמיצות

עוגיות פיסטוקים איטלקיות של פסחא

את העוגיות האלה אכלתי באיטליה פעמים רבות. בדרך כלל אפשר למצוא אותם בשווקים שלפני חג המולד ובשווקים שלפני הפסחא. בכלל, בפסחא הם נוהגים לאכול עוגות

שיפוד פילה דג במחבת

המאכל הזה כל כך טעים ופשוט, והכנתו אורכת בדיוק 5 דקות. כל מה שצריך זה דג מעולה. פילה דג לבן (בעצם אפשר גם עם סלמון)

מאפה שמרים צרפתי במילוי קרם שקדים

אין לי הרבה מה לומר על מאפה השמרים העשיר הצרפתי הזה, שממולא בקרם שקדים נפלא, מעוטר בצימוקים כהים וטעימים, זורק אותי לרחובות המארה בפריז, בשיטוט

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.