שיפוד פילה דג במחבת

המאכל הזה כל כך טעים ופשוט, והכנתו אורכת בדיוק 5 דקות.

כל מה שצריך זה דג מעולה.

פילה דג לבן (בעצם אפשר גם עם סלמון) ומעט תבלינים.

אני השתמשתי בפלמידה לבנה שהוא דג אהוב עליי במיוחד.

זהו

מה

1/2 ק״ג פילה דג ללא עור (פלמידה, לוקוס, סלמון) חתוך לקוביות בגודל של 2×2 ס״מ בערך

1 כפית פפריקה באסקית או פפריקה אדומה רגילה

4 כפיות שמן זית

מעט מלח, פלפל שחור גרוס

גרידת לימון

כף גדושה אורגאנו יבש או כל עשב אחר שאוהבים

שיפודי עץ קצרים

איך

מערבבים את חומרי הרוטב ומשרים את קוביות הדגים בו, לפחות חצי שעה.

משפדים לשיפודי עץ שמתאימים לגודל מחבת נון סטיק.

חשוב שהמחבת תהיה נון סטיק !!

מחממים את המחבת על להבה גדולה בחום בינוני ומניחים את השיפודים בזהירות. לא נוגעים במשך 2-3 דקות.

הופכים בזהירות את השיפודים (אם הם נדבקים מעט נעזרת בזהירות במרית) והופכים לצד שני.

מטגנים מכל הצדדים בסך הכל כ-4=5 דקות.

מתעלפים

כדאי לאכול עם סלט ירקות עשיר , טחינה ולחם טוב.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

סיאדאס מסרדיניה

הם בכל מקום, בכל תפריט, בכל בית קפה, מסעדה או טרטוריה נידחת. הסיאדאס. עוד בערב הראשון שלנו בסרדיניה, אחרי ארוחה ענקית בטרטוריה המקומית, לכדה עיני

קציצות דגים של פאני

מאז שעברנו ליפו, עלו באופן  ניכר מספר ארוחות הערב שכוללות דגים. דגי ים. בין המתכונים האהובים עלינו הוא קציצות דגים (או קבאב דגים). בעיניי, ההבדל  הבסיסי,

תפוחי האדמה של הסטון

ראיתי בטיקטוק את הסרטונים להכנת תפוחי האדמה הנפלאים הללו וצחקתי נורא. מי שהמציא את הפטנט הגאוני הזה הוא לא אחר מהשף הבריטי המצחיק, המשוגע, היצירתי

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.