באמת שאני נבוכה לתת את המתכון הזה כי הוא כל כך פשוט, אבל כל כך מהיר וטעים, ודל בקלוריות.

ממש בדקות יש ארותת ערב נהדרת.

מה

6 פרוסות חזה עוף כמו לשניצל

כוס מלאה ודחוסה בעשבי תיבול שאוהבים: אני קצצתי מרווה, בזיליקום, פטרוזיליה, רוזמרין, נענע יבשה, נענע טרייה וטימין

אבל שכל אחד יקצוץ כל עשב תיבול שהוא רוצה.

2 כפות שמן זית

2 כפות מיץ לימון

גרידת לימון מחצי לימון

מלח, פלפל שחור גרוס גס

טיפונת צ׳ילי

חצי כפית פפריקה

כף רכז רימונים או בלסמי מצומצם.

להשרות את העוף בתערבות של כל המרכיבים לפחות שעה.

איך

לחמם מחבת על להבה בינונית וכשהיא חמה להניח את פרוסות העוף, עם עשבי התיבול, על המחבת, לטגן 2 דקות מכל צד (או יותר אם הפרוסות עבות מאוד), עד שהבשר לבן בפנים.

לערבב את יתרת הרוטב עם 2-3 כפות מים ולשפוך על העופות המטוגנים, להרתיח עוד דקה ולהוריד מהאש.

 

להגיש עם פרוסות לימון.

 

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

טאראלי – כעכים מלוחים בסגנון נאפולי

את הטראלי האלה אפשר למצוא בכל מקום בנאפולי ובדרום איטליה בכלל. מדובר בכעכים קשים, מלוחים ומפולפלים שמועשרים בשקדים קלויים וזה טעים בטירוף. אפשר לנשנש אותם

קונכיות פסטה ממולאות

אני חייבת וידוי : כונכיות הפסטה האלה ממולאות לא בסגנון איטלקי. חוזרת שנית: לא בסגנון איטלקי. סנסציה. הרי אני סוגדת למטבח הזה ובעיקר למסורת ולהמשכיות שלו, שעוברת

סיגר בשר מפורק

גדלתי בבית שבו אכלנו סיגרים מרוקאים על דרך קבע. כשאני אומרת סיגרים מרוקאים על דרך קבע אני מתכוונת על דרך קבע, כל שבוע כל שבועיים

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.