באמת שאני נבוכה לתת את המתכון הזה כי הוא כל כך פשוט, אבל כל כך מהיר וטעים, ודל בקלוריות.

ממש בדקות יש ארותת ערב נהדרת.

מה

6 פרוסות חזה עוף כמו לשניצל

כוס מלאה ודחוסה בעשבי תיבול שאוהבים: אני קצצתי מרווה, בזיליקום, פטרוזיליה, רוזמרין, נענע יבשה, נענע טרייה וטימין

אבל שכל אחד יקצוץ כל עשב תיבול שהוא רוצה.

2 כפות שמן זית

2 כפות מיץ לימון

גרידת לימון מחצי לימון

מלח, פלפל שחור גרוס גס

טיפונת צ׳ילי

חצי כפית פפריקה

כף רכז רימונים או בלסמי מצומצם.

להשרות את העוף בתערבות של כל המרכיבים לפחות שעה.

איך

לחמם מחבת על להבה בינונית וכשהיא חמה להניח את פרוסות העוף, עם עשבי התיבול, על המחבת, לטגן 2 דקות מכל צד (או יותר אם הפרוסות עבות מאוד), עד שהבשר לבן בפנים.

לערבב את יתרת הרוטב עם 2-3 כפות מים ולשפוך על העופות המטוגנים, להרתיח עוד דקה ולהוריד מהאש.

 

להגיש עם פרוסות לימון.

 

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

סלט מלפפונים יפאני

סלט מלפפונים זה מאסט בשולחן יפני. בכלל ירקות מוחמצים הם אבן יסוד במטבח המדהים והמרתק הזה. הם כובשים הכל :דייקון, דלעת, ג׳ינג׳ר, מלפפונים. הוא מאוד

עוגה של מלכים צרפתים

 לא נתווכח שהפטיסרי הטוב ביותר בעולם הוא צרפתי, נכון? לא נתווכח שמרכז המאפים המדהימים, היפים, היצירתיים והמפוארים מכולם הוא בפריז , נכון? גם לא נתווכח

עוף מהיר במחבת מהבאסקים הצרפתים

במשך חודש וחצי ביליתי בפאריז המופלאה, שם למדתי לבשל ולאפות.ֿ בעיקר לאפות. אחד הקורסים היה בנושא עופות. לכיתה הגיע סטפן הגבוה והחתיך והעביר לנו שיעור

נשיקות ספוג עם קרם מסקרפונה

טוב אתם לא מבינים כמה זה חמוד וטעים. כמה זה מתוק ופשוט להכנה. עובד יפה גם בתבנית של מאפינס אבל אני השתמשתי בתבנית סיליקון עם

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.