עוף בסויה ודבש

קצר וקולע:

אפשר עם חלקי עוף אני הכנתי עם פרגיות (עוף נטול עצם) וזה פצצה.

שילוב של סויה, דבש ויין לבן, צ׳ילי ואורגאנו.

רך, עסיסי וטעים למות

קל להכנה.

נסו אותי.

מה

1/2 ק״ג פרגיות או חלקי עוף אחרים

1/4 כוס קמח + כפית אורגאנו-חצי כפית שבבי צ׳ילי+פלפל שחור גרוס

3-4 כפות שמן זית

2-3 שיני שום פרוסות

2 כפות דבש

2 כפות סויה

1/2 כוס יין לבן

1/2 כוס ציר עוף או מים

איך 

מחממים תנור על 200 מעלות.

מחממים מחבת ומוסיפים את השמן, בינתיים טובלים את חלקי העוף בקמח, מנערים ֿ

ומטגנים טיגון קל משני הצדדים. 2 דקות בערך מכל צד.

מוסיפים את השום, מוסיפים יין ומרתיחים דקה או שתיים, מוסיפים סויה ודבש ואת הציר.

מרתיחים ומעבירים לתנור על 200 מעלות, כך כמו שזה, ללא כיסוי.

מבשלים את העוף בערך חצי שעה, פעם או פעמיים פותחים את התנור בזהירות

ו״משקים״ את העוף ברוטב השחום והטעים.

זהו.

מתים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

מרק תפוחי אדמה קטיפתי

מרק פשוט כל כך וטעים, ומחזיר אותי לילדות. נראה לי שהוא וורסיה על הוישיסואז הצרפתי, שגם הוא קטיפתי, טחון ומבוסס על תפוחי אדמה. את המרק

מרק טורטליני איטלקי

בעצם מדובר במרק צח ועשיר טעמים עם קרפאלך קטנים ומופלאים. וזה מאכל הדגל של אמליה רומאניה בצפון איטליה, אחד מאזורי הגסטרונומיה המטריפים של הארץ המטריפה

לחמניות תלישה במילוי בשר ארומטי

מאפה התלישה הזה הוא ממש כיפי. מכינים לחמניות ממולאות, מסדרים בתוך תבנית מרובעת, עגולה או תבנית סבתא (אפשר גם חד פעמית). מעמיסים הכל בתוך מגישים

הבף בורגיניון של אלזס היפה

התבשיל הזה נקרא ביקאוף Baeckeoffe. את זה אכלתי באלזס. והתאהבתי. חבל אלזס היפהפה בצרפת, שנמצא על גבול גרמניה. אותו חבל ארץ, שעבר מידיים צרפתיות לידיים

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.