לחשו מרק סולת מרוקאי

לח׳שו.

מרק שהוא חם וטעים ומנחם.

מרק שהוא תרופה לכל שיעול, צינון וסתם לחמם את הגוף בימים קרים של חורף.

מרק של ילדות שהיה קבוע על הכיריים, בסיר ענק, זוהר בלובנו אבל מנוקד בכוסברה ירוקה ונפלאה.

ככה אמא שלי הכינה אותו.

עם מים ולבן.

וזה היה טעים !

אני שיניתי אותו מעט: מכינה אותו על ציר עוף ומוסיפה לו כורכום, שצבעו הצהבהב מתנגש מטריף

עם הירוק ירוק של הכוסברה.

אבל אפשר לחזור למתכון הצמחוני טבעוני ולוותר על ציר העוף ולהסתפק במים. הוא יהיה נהדר. ֿ

מבטיחה.

מה

ציר עוף או מים על כל ליטר אחד – 1/3 כוס סולת יבשה

3-4 שיני שום קצוצות חובה !

2-3 כפות שמן זית

מלח (אם זה מים זהירות אם זה ציר עוף)ֿ

פלפל לבן או שחור טחון

צרור כוסברה נדיב קצוץ

איך 

הכי פשוט ביקום.

מוסיפים לסיר שיני שום ושמן זית, מחממים מעט על להבה בינונית, מוסיפים את הנוזלים ואת הסולת ובוחשים

ללא הפסקה, בערך 15 דקות – 20 דקות עד שהמרק מסמיך. מתבלים.

מוזגים מיד לקערה גדולה ומפזרים מעל כוסברה ירוקה וריחנית.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

בף בורגיניון תפוזים

בף בורגיניון הוא מאכל אהוב מאוד אצלינו בבית. בכלל תבשילי קדירה עם בשר בקר הם תענוג גדול. גם ההכנה שלהם היא קלי קלות. כל הקושי

עוף והודו זה סיפור אהבה

תאכלס אצלינו בבית אוכלים הרבה עוף. אנחנו לא שונים מהישראלי הממוצע. בישראל אוכלים בממוצע עוף יותר מכל מקום אחר בעולם, כך פורסם. בכל אופן העוף

פאי בקר ביין ובצק עלים

    בעצם, הטוב הזה מבוסס על האינגליש פאי, הפאי האנגלי שהאנגלים מתים עליו. הם מכינים אותו מבשר בקר, טלה, עופות ואפילו דגים. התבשיל עצמו

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.