חמוץ מתוק.
וחריף. כי אני אוהבת להוסיף חריף לכל דבר כמעט וכי החריף היה חסר לי פה.
קיצר אגרו דולצ׳ה פפרוני מיי סטייל.
כסלט חם או קר, כתוספת לבשרים, כארוחה צמחונית ליד הפסטה או האורז
על ברוסטקה…. עם הכל.
טעים להפליא !
בפעם האחרונה הגשתי אותו עם קציצות דגים מטוגנות.
מה
פלפל אחד מכל צבע: צהוב ירוק אדום כתום
2-3 שיני שום פרוסות
1 בצל סגול פרוס דק
מלח, פלפל, כף סוכר, צ׳ילי, כף חומץ, שמן זית
ואני הוספתי בשביל העניין: זיתי קלמטה קצוצים וכף צלפים בחומץ
השלמה: פטרוזיליה קצוצה
איך
הכי פשוט בעולם:
במחבת או סיר רחב ונוח להוסיף שמן זית ואת רצועות הפלפלים הדקות ורצועות הבצל ולטגן על להבה בינונית כ 10 דקות, עד שרואים קצוות מושחמים. להוסיף את השום ולטגן עוד דקה.
להוסיף את התבלינים והחומץ, את הזיתים והצלפים ולהקפיץ עוד דקה או שתיים.
לטעום ולתקן תיבול: הטעם צריך להיות מאוזן חמוץ מתוק חריף. וזה נפלא !!
להשלים עם פטרוזיליה קצוצה ולטרוף.