פלפלים חמוץ מתוק

חמוץ מתוק.

וחריף. כי אני אוהבת להוסיף חריף לכל דבר כמעט וכי החריף היה חסר לי פה.

קיצר אגרו דולצ׳ה פפרוני מיי סטייל.

כסלט חם או קר, כתוספת לבשרים, כארוחה צמחונית ליד הפסטה או האורז

על ברוסטקה…. עם הכל.

טעים להפליא !

בפעם האחרונה הגשתי אותו עם קציצות דגים מטוגנות.

מה

פלפל אחד מכל צבע: צהוב ירוק אדום כתום

2-3 שיני שום פרוסות

1 בצל סגול פרוס דק

מלח, פלפל, כף סוכר, צ׳ילי, כף חומץ, שמן זית

ואני הוספתי בשביל העניין: זיתי קלמטה קצוצים וכף צלפים בחומץ

השלמה: פטרוזיליה קצוצה

איך 

הכי פשוט בעולם:

במחבת או סיר רחב ונוח להוסיף שמן זית ואת רצועות הפלפלים הדקות ורצועות הבצל ולטגן על להבה בינונית כ 10 דקות, עד שרואים קצוות מושחמים. להוסיף את השום ולטגן עוד דקה.

להוסיף את התבלינים והחומץ, את הזיתים והצלפים ולהקפיץ עוד דקה או שתיים.

לטעום ולתקן תיבול: הטעם צריך להיות מאוזן חמוץ מתוק חריף. וזה נפלא !!

להשלים עם פטרוזיליה קצוצה ולטרוף.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

דג אוהב קארי ? בריאני סלמון הודי

תת- היבשת הטעימה בעיניי, הודו היא ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות. תת יבשת ענקית שבתוכה מיליארד הודים, שעושה רושם שכל מה שהם עושים כל היום זה

פנה קוטה

שמנת מבושלת. זהו פירוש המילה פנה קוטה באיטלקית. וכמו שזה נשמע פשוט, כך פשוט להכין את הקינוח האלוהי הזה שהוא אחד התענוגות המתוקים הנפלאים ביותר

כל הסודות לריזוטו האיטלקי

ר י ז ו ט ו…. חשבתם שלהכין ריזוטו בבית קשה? ממש לא. אם תצטיידו מראש במצרכים המתאימים ותעקבו אחר ההנחיות במתכון תקבלו את הריזוטו

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.