נשיקות ספוג עם קרם מסקרפונה

טוב אתם לא מבינים כמה זה חמוד וטעים.

כמה זה מתוק ופשוט להכנה.

עובד יפה גם בתבנית של מאפינס אבל אני השתמשתי בתבנית סיליקון עם חצאי עיגולים קטנים וזה יצא מופלא.

בעצם כל ספוגית כזו היא ביס. פשוט ביס אחד שלם מלא בעננים וקרם מסקרפונה הורס.

יש טיפה התעסקות בלמלא בקרם כל ספוגית כזו אבל התוצאה משגעת. באמת.

מה

לבצק

4 ביצים

1/2 כוס סוכר

מעט ווניל

כוס קמח תופח או קמח רגיל + כפית אבקת אפייה

לקרם

250 גרם גבינת מסקרפונה

מעט ווניל

2 כפות אבקת סוכר

1 שמנת מתוקה

איך

מחממים תנור ל- 180 מעלות.

בינתיים מקציפים את הביצים עם הסוכר עד שהקצף תפוח ובהיר מאוד.

מוסיפים את הווניל ומוסיפים את הקמח בעדינות בסיבובי מטרפה או בזרוע המיקסר.

משמנים תבנית סיליקון חצאי עיגולים קטנים או כל תבנית דומה וממלאים עד הסוף בעיסת העוגה.

אופים בערך 7 דקות (תלוי בגודל, ככל שהן גדולות יותר מוסיפים עוד דקה או שתיים אפייה).

העוגיות צריכות להיות זהובות ותפוחות ואפויות.

מוציאים ומצננים.

בינתיים מקציפים שמנת מתוקה ואבקת סוכר ומוסיפים את גבינת המסקרפונה.

מעבירים את הקרם היציב לשקית זילוף (אפשר גם להיעזר בשתי כפיות קטנות במקום שקית הזילוף).

חותכים כל עוגית כזו לרוחב, מזלפים בנדיבות ומעבירים למגש.

מאבקים הכל באבקת סוכר וזוללים בלי הכרה !!

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

קוגלהוף של שטרסבורג

אפשר לפשל בגדול עם קוגלהוף. אם לא מקפידים על מתכון מדוייק הוא יכול לצאת יבש, כמו לחם או עוגה יבשה. ואם מקפידים על כמויות מדוייקות,

סלט האורז השחור שלי

את האורז השחור הכרתי לפני 25 שנה דווקא בסיציליה. קניתי חבילה והבאתי הביתה. לא היה לי מושג איך לבשל אותו. גם לא זוכרת מה עשיתי איתו.

פסטה בדגים ועגבניות

אצלינו בבית אוהבים פסטה. אהבת אמת. אהבת עולם. בארונות שלי מוכמנים כלים שונים ליצור פסטה בצורות שונות ובגדלים שונים, אחד הכלים נראה כמו גיטרה והפסטה

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.