תפוחי אדמה צלויים כמו שהאיטלקים אוהבים

אלו תפוחי אדמה קלאסיים שתקבלו בכל מסעדה ברחבי איטליה, צפון או דרום,

מלווים את המנה העיקרית שלכם.

סימן ההיכר הוא הרוזמרין והשום.

הכי כיף להכין את תפוחי האדמה הללו על שאריות שומן של צלי כלשהו:

נניח במתכון  של כתף טלה צלוי בפיסטוקים ועשבי תיבול

ואם לא, אז פשוט מכינים כך:

מה 

שקית תפוא אדומים קטנים (בערך 400 גרם)

3-4 שיני שום קצוצות דק

מלח, פלפל, שמן זית

מיץ מלימון בינוני

כפית קצוצה מכל אחד מעשבי התיבול הבאים:

מרווה, רוזמרין, טימין, נענע, בזיליקום

איך

פשוט מאוד.

חוצים את תפוחי האדמה לשניים, מערבבים אותם עם יתר המרכיבים.

מניחים בתבנית בשכבה אחת.

מחממים תנור ל -200 מעלות וצולים בערך 45 דקות, כשבאמצע האפיה מערבביםֿ

או עד שתפוחי האדמה שחומים, צלויים ומדיפים ריח מעלף חושים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

קונכיות פסטה ממולאות

אני חייבת וידוי : כונכיות הפסטה האלה ממולאות לא בסגנון איטלקי. חוזרת שנית: לא בסגנון איטלקי. סנסציה. הרי אני סוגדת למטבח הזה ובעיקר למסורת ולהמשכיות שלו, שעוברת

עוגיות שקדים סיציליאניות

עשו לעצמכם טובה קטנה ותכינו את העוגיות האלה.  זהו. כל מילה תהיה פה מיותרת. בעצם לא, עוד מילה: העוגיות האלה בדרך כלל באות מדרום איטליה,

ביסקוטי – העוגיה האיטלקית שלי

אני אוהבת בישקוטי. עוגיה איטלקית מצפון איטליה. למרות שהשם ״ביסקוטי״ הוא שם כולל לעוגיות בכלל, כשאומרים בישקוטי – מתכוונים לזו. בדיוק. אני אוהבת את השקדים

בודפשט – פריז של מזרח אירופה

בודפשט. בום. בדקה ה-90 מכירת כרטיסי טיסה מוזלים, מסתכלים זה לזו בעיניים… שניסע? בודה – פשט. ברחבי העיר קונפליקט תמידי בין מבנים מפוארים למבנים קומוניסטיים

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.