הם הכי טעימים כשהם מתובלים
והם נהדרים כפתיח לפני כל ארוחה, או סתם במסיבת קוקטייל.
אפשר להשתמש בכל סוג אגוז שאוהבים ובלבד שהוא יהיה קלוף.
מה
1/2 כוס שקדים עם קליפה
1/2 כוס אגוזי לוז
1/2 כוס בוטנים אמריקאים
1/2 כוס אגוזי ברזיל
1/4 כפית פפריקה
מעט צ׳ילי
1/4 כפית כמון טחון
1/4 כפית כורכום
1/4 כפית מלח
1/4 כפית כוסברה יבשה
1/2 כפית אורגנו יבש
2 כפות שמן זית
2 כפות סילאן או דבש
איך
מחממים תנור ל 170 מעלות.
משטחים נייר אפייה על תבנית ושופכים עליה את כל הפיצוחים.
בקערית נפרדת מערבבים את כל החומרים התמתבלים ושופכים על הפיצוחים.
מערבבים היטב ואופים בתנור בערך 12-15 דקות.
זהירות, שלא יישרפו.