הם הכי טעימים כשהם מתובלים

והם נהדרים כפתיח לפני כל ארוחה, או סתם במסיבת קוקטייל.

אפשר להשתמש בכל סוג אגוז שאוהבים ובלבד שהוא יהיה קלוף.

מה 

1/2 כוס שקדים עם קליפה

1/2 כוס אגוזי לוז

1/2 כוס בוטנים אמריקאים

1/2 כוס אגוזי ברזיל

1/4 כפית פפריקה

מעט צ׳ילי

1/4 כפית כמון טחון

1/4 כפית כורכום

1/4 כפית מלח

1/4 כפית כוסברה יבשה

1/2 כפית אורגנו יבש

2 כפות שמן זית

2 כפות סילאן או דבש

איך 

מחממים תנור ל 170 מעלות.

משטחים נייר אפייה על תבנית ושופכים עליה את כל הפיצוחים.

בקערית נפרדת מערבבים את כל החומרים התמתבלים ושופכים על הפיצוחים.

מערבבים היטב ואופים בתנור בערך 12-15 דקות.

זהירות, שלא יישרפו.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

סלט ניסואז My way

כבר יצא לי לאכול סלט ניסואז בכל מיני וורסיות. נדמה לי שכל אחד מכין את הסלט שלו בדרך שלו. באופן כללי סלט ניסואז התכוון להיות

המג׳דארה החלאבית של סאמי,

כל מי שמכיר אותי או קורא אותי פה כבר יודע שאני אוספת מתכונים מכל אחד, בכל מקום, בכל שעה. זו הסיבה, שכשנכנסתי למונית של סאמי

האורז הלבן של מתי

מתי היה אקס חמי איש חם וטוב לב. מתי שהגיע ממטבח יווני מפואר אהב וידע לבשל והוא בישל לנו אוכל נהדר. למשל את העוף המושלם

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.