בפתח תקווה יש את הפלאפל הכי טעים בעולם.

איך אני יודעת?

כי אני אוכלת שם מגיל 15 ובמשך השנים הרבות אחר כך, אכלתי פאלפלים בעוד עשרות מקומות אחרים.

אין כזה.

אין פלאפל כמו של מרדכי.

מעבר לעובדה הבסיסית, שהכל טעים, מתובל וטרי, יש להם סחוג לימוני משגע, שאחרי כמה פעמים פיצחתי את טעמו.

כמובן שמאז ועד היום הוא מככב אצלי במטבח, אנחנו משתגעים עליו.

מה

חצי צרור נענע טרייה שטופה והגבעולים קטומים

3-4 כפות לימונים כבושים אם אין אפשר טריים בלי הגרעינים

½ כוס שמן זית

¼ כוס מיץ לימון טרי

מלח לפי הצורך (ורק בסוף)

8 פלפלים ירוקים חריפים מנוקים מגרעינים ומעוקץ

4 שיני שום קלופות

מכניסים את הכל למג׳ימיקס ומרסקים בפולסים עד שמקבלים ממרח ירוק וזוהר.

טועמים בזהירות ומוסיפים מלח לפי הטעם.

נ ה ד ר .

אנחנו אוכלים אותו:

בכריכים, עם קציצות דג מטוגנות, שניצלים וסתם על לחם טרי.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

סיגרים מרוקאים

גדלתי על סיגרים מרוקאיים. של אמא. הכל הוכן בבית, המילוי העדין, העלים הדקיקים, שהיו שקופים והם מולאו וטוגנו בשמן עמוק . זהובים, מתפצחים ונהדרים. אמא

שבלול בורקס תרד וגבינה משגע

בואו נודה על האמת. אנחנו הישראלים מכורים לפחממות. פחממות ריקות ממלאות אותנו. הרעיון באכילת הפחממות בעיניי הוא פשוט לא להגזים. לוותר לגמרי על פחממות –

לחמניות ריבה אוסטריות

בטיסה חזרה לארץ הקרינו סרטון על וינה, על המסעדות וסצינת האוכל שם. וינה היא עיר יפה וסצינת האוכל בה נהדרת. יש לה שוק אוכל מטורף

מנהטן – ניו יורק סיטי

סוערת, מתחדשת, מעניינת, הסטורית וטעימה. השכונה המזרחית, למטה במנהטן, זו שנמצאת ממש מול ברוקלין ואליה הגיעו המהגרים הראשונים מאירופה. האמריקאים קוראים לה lower east side manhattan.

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.