את הפיצה הזו אפשר לאפות על בצק עלים, פיתה עירקאית או טורטייה.

אנחנו  מאוד אוהבים את הפיצה המהירה והטעימה הזו.

מה

חבילת בצק עלים מופשר ומרודד/טורטיה/פיתה עיראקית

1/2 ק”ג בשר טחון טרי

חצי כפית בהרט

קורט צ’ילי (אופציונלי)

רבע כפית מלח

רבע כפית פלפל שחור גרוס

בצל אדום קצוץ קטן

2 כפות שמן זית

לתוספות מעל

רשאד שטוף וקרוע גס בידיים

חצי בצל אדם פרוס דק

צנוניות.

עגבניות שרי שטופות חתוכות לחצי

טחינה מוכנה ומתובלת

איך 

מחממים תנור לחום הכי גבוה שיש (230 מעלות או 250).

מרפדים שתי תבניות אפייה בנייר אפייה, בוזקים מעט קמח על הנייר ומרדדים את הבצק לעלה דק של פיצה.

אם מדובר בבצק עלים דוקרים את הבצק  היטב, על מנת שלא יתפח מידי.

מניחים בתבנית ומכניסים למקרר (רק אם מדובר בבצק עלים).

הכנת הבשר 

בקערה נוחה יש ללוש את הבשר עם הבצל והתבלינים. ליצור קציצה גדולה ולשטח אותה על הבצק בשכבה דקה דקה.

מעל  הבשר זולפים שמן זית ואופים בתנור חם עד שהמאפה משחים בערך 10-14 דקות.

מוציאים:

מפזרים מעל את הראשד, הצנוניות,עגבניות וזולפים מעל הכל טחינה.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

מיני כווארי בגזר וקינמון

בעצם את התבשיל הזה מכינים גם עם קוביות בקר ויש מתכון בבלוג. המתכון כאן:  קוביות בקר וגזר ברוטב ארומטי  ואפשר להכין את התבשיל הנפלא הזה

פטאייר מאפה זעתר/תרד חלומי

פטאייר, חם מהתנור, עמוס בעלי זעתר או תרד, בצל, סומק… למות…. לבצק 2.5 כוסות קמח לבן כף סוכר כפית מלח כפית גדושה שמרים יבשים 1/3

המג׳דארה החלאבית של סאמי,

כל מי שמכיר אותי או קורא אותי פה כבר יודע שאני אוספת מתכונים מכל אחד, בכל מקום, בכל שעה. זו הסיבה, שכשנכנסתי למונית של סאמי

חלת בטטות ערמונים וטימין

בישלתי צ׳ילי קון קרנה ורציתי נורא להגיש אותו עם לחם. מתכון לצ׳ילי קון קרנה פה  צ׳ילי קון קרנה עם לחם – לא עם אורז. אבל לא

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.