את הפיצה הזו אפשר לאפות על בצק עלים, פיתה עירקאית או טורטייה.

אנחנו  מאוד אוהבים את הפיצה המהירה והטעימה הזו.

מה

חבילת בצק עלים מופשר ומרודד/טורטיה/פיתה עיראקית

1/2 ק”ג בשר טחון טרי

חצי כפית בהרט

קורט צ’ילי (אופציונלי)

רבע כפית מלח

רבע כפית פלפל שחור גרוס

בצל אדום קצוץ קטן

2 כפות שמן זית

לתוספות מעל

רשאד שטוף וקרוע גס בידיים

חצי בצל אדם פרוס דק

צנוניות.

עגבניות שרי שטופות חתוכות לחצי

טחינה מוכנה ומתובלת

איך 

מחממים תנור לחום הכי גבוה שיש (230 מעלות או 250).

מרפדים שתי תבניות אפייה בנייר אפייה, בוזקים מעט קמח על הנייר ומרדדים את הבצק לעלה דק של פיצה.

אם מדובר בבצק עלים דוקרים את הבצק  היטב, על מנת שלא יתפח מידי.

מניחים בתבנית ומכניסים למקרר (רק אם מדובר בבצק עלים).

הכנת הבשר 

בקערה נוחה יש ללוש את הבשר עם הבצל והתבלינים. ליצור קציצה גדולה ולשטח אותה על הבצק בשכבה דקה דקה.

מעל  הבשר זולפים שמן זית ואופים בתנור חם עד שהמאפה משחים בערך 10-14 דקות.

מוציאים:

מפזרים מעל את הראשד, הצנוניות,עגבניות וזולפים מעל הכל טחינה.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

פירנצה – נסיכה טוסקנית – Firenze

איטליה, שהיא אחת הארצות היפות ביותר בעולם. טוסקנה, שהוא אחד המחוזות היפים והמתויירים ביותר באיטליה. ופירנצה, שהיא בירתה של טוסקנה. פירנצה. שהיא עיר קטנה אבל גדולה. המרכז

עוגיות נוטלה איטלקיות

האיטלקים קוראים להן ״עין השור״ או באיטלקית Occhio di bue. הכי הם אוהבים למלא אותן בממרח נוטלה, אבל גם עם ריבת משמשים וריבת שזיפים אדומה.

פיסאלדייר המאפה של פרובאנס

מאפה מפרובאנס שמאגד בתוכו את כל השמש והטוב של חבל הארץ המשגע הזה. יש בו בצק נפלא וקראנצ׳י, יש בו תועפות של בצל מוזהב בשמן

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.