קציצות בקר איטלקיות ברוטב עגבניות

בעצם מדובר בקציצות בשר איטלקיות נ ה ד ר ו ת.

אני לא בטוחה שמדובר בהמצאה איטלקית מאיטליה.

נדמה לי ששמעתי פעם, שהתבשיל של PASTA MEATBALLS', פסטה עם קציצות בשר ברוטב עגבניות, הוא המצאה של האיטלקים שהיגרו לארצות הברית.

האמת …..בשום תפריט, בשום מסעדה באיטליה, גם לא בספרי מתכונים באיטלקית, לא נתקלתי מעולם, בקציצות בשר ברוטב עגבניות ביחד עם פסטה, אז אולי יש אמת בדבר.

ממש לא חשוב…

העיקר שהן נהדרות…… וקלות להכנה…..

מה

חצי ק”ג בשר בקר טרי טחון פעמיים (אפשר גם מעוף)

10 ענפים של בזיליקום

מלח, פלפל שחור גרוס טרי

5 כפות פירורי לחם

כף מים מהברז

4 כפות שמן זית

3 שיני שום פרוסות

קופסת עגבניות מרוסקות עדיף איטלקיות

4 כפות קמח לציפוי הקציצות

2 כפות פרמז׳ן מגורר (אופציונאלי)

MEATBALLS TOMATOS 021_800x533איך

בקערה נוחה ללוש היטב  את הבשר, פירורי הלחם, עלי בזיליקום קצוצים מ-5 ענפים, מלח, פלפל, מים וכף שמן זית.

יוצרים קציצות קטנות (בערך 20).

לסיר רחב מוסיפים 3 כפות שמן זית ומחממים היטב על להבה בינונית.

מגלגלים את הקציצות בתוך קמח ומטגנים אותן בשמן עד שהן מזהיבות מכל הצדדים.

מוסיפים שום ומטגנים 10 שניות ומוסיפים את העגבניות המרוסקות.מערבבים היטב.

ממלאים את מיכל העגבניות במים מהברז ומוסיפים בזהירות לתבשיל.

מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-30 דקות. 

אם המים מתאדים מהר מידי, להוסיף עוד.

להוסיף את יתרת הבזיליקום לאחר בישול הקציצות……זהו….

אורז לבן, לחם טרי, פסטה מבושלת, בתוך באגט מחומם בתנור עם ארוגולה, בצל סגול ופרמז׳ן מגורר.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

פריטטת מצות וגבינות

פריטטה, שהיא פשטידה מטוגנת, שהיא טורטילה, שהיא עוגה מלוחה מטוגנת, או אפוייה.ֿ יו ניים איט. כך או כך היא נהדרת, מהירה להכנה, משביעה והכי חשוב

קנלוני כרישה

טוב זה מתכון משוגע. קצת התעסקות אבל משו משו. וגם נורא יפה וחגיגי. מה כרישה טרייה 300 גרם בקר טחון (או עוף או הודו) מלח,

עוף בסויה ודבש

קצר וקולע: אפשר עם חלקי עוף אני הכנתי עם פרגיות (עוף נטול עצם) וזה פצצה. שילוב של סויה, דבש ויין לבן, צ׳ילי ואורגאנו. רך, עסיסי

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.