מעטפות פילו במילוי תרד וגבינות

כל כך הרבה מתכונים למאפי תרד וגבינה יש.

כולם טעימים כולם יפים, כולם קריספיים אבל המאפים הללו טיפה׳לה מיוחדים והמילוי העשיר נהדר.

הם כאלו דקיקים, ויפים ואלגנטיים…..

ומזמינים לפה אחד, ועוד אחד, ועוד אחד.

מה

חבילת פילו מופשרות וחתוכה לריבועים בגודל של 15×15 ס״מ

חבילת קוטג׳ 9% מסוננת לפחות שעה (מניחה נייר סופג כפול על מסננת ושופכת לתוכו את הגבינה וזהו)

2 כפות קמח

3 ביצים

3 כוסות גבינה מגוררת מעורבת (צפתית מלוחה קשה, מוצרלה ופמרז׳ן או  כל גבינה שאתם אוהבים)

חבילת תרד שטופה, חלוטה במים רותחים, סחוטה וקצוצה או קפואה מופשרת, סחוטה וקצוצה

טיפונת מלח, פלפל שחור גרוס ומעט אגוז מוסקט מגורר

התערובת צריכה להיות ״יבשה״ מעט. אם מרגישים שהיא לחה מידי כדאי להוסיף כף פירורי לחם. אני לא רוצה שהיא תרטיב לי את הפילו.

כל מנה תהיה מ- 2 ריבועים שמונחים אחד על השני ומשומנים קלות רק בחלק העליון.

להניח כף גדושה מהמילוי, למרוח אותה מעט על הפילו ולהשאיר שוליים רחבים יחסית.

לקפל למעטפה פתוחה (כמו בתמונה).

לשמן תבנית היטב ולהניח עליה את מעטפות הפילו לשמן בעדינות גם את שולי ה״מעטפה״.

לאפות כ-20 דקות ב-180  מעלות או עד שהמאפים שחומים וקריספיים.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

חצילים ממולאים בסגנון טורקי

אני משוגעת על חצילים. אחד הירקות האהובים עליי ביקום. והטורקים בעיניי הם מלכי החצילים. בעצם גם הדרום איטלקים והיוונים. בעצם, בכל אגן הים התיכון –

הפלפל הממולא שלי

יש מיליון מתכונים לממולאים ואני בטוחה שכולם טעימים. לממולאים שלי אני מוסיפה המון המון ירק מכל הסוגים וגם קוצצת עגבניה אדומה אחת. אהבתי את החמיצות

צזיקי חצילים קלויים

צזיקי הולך עם הכל: בשרים צלויים, לביבות מטוגנות, ירקות טריים, סתם עם כף לטרוף. קריר, טעים, חמצמץ.ֿ כל יוון בביס אחד. כדי להפוך את הצזיקי

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.