הכל התחיל כשאומברטו הביא לי הבנארו מהגינה.

״השתגעת? אני לא נוגעת ברעל הזה…צ׳ילי רגיל כן, בזה לא….״ לא ויתר

וכך נותרו על השיש 3 הבנארו אדומים כאש, יפהפיים כמו שדה כלניות וריחניים.

שלושה ימים לאחר מכן כבר היתה לי הסלסה המהממת הזו בתוך צנצנות במקרר.

על טוסטים, על בשרים ודגים אפויים וצלויים, כתוספת לרטבים שונים, כולל רוטב לסלטים.

בקיצור. זה.

בקשה אחת: לעבוד עם כפפות עם ההבנארו כי הוא באמת חריף אש.

בנוסף, אני נפטרתי מכל הגרעינים שבו, למה אני צריכה להסתבך?

מה

3 הבנארו ללא העוקץ וללא גרעינים

1 מנגו גדול בשל מאוד קלוף חתוך ובלי הגלעין

1 בצל קטן קלוף חתוך לאבע

3 שיני שום

1 פלפל צהוב טרי נקי מעוקץ וגרעינים וחתוך לקוביות גדולות

1/2 כוס מים

2-3 כפות חומץ

כף גדושה סוכר

כפית מחוקה מלח

מיץ מליים אחד או לימון קטן

איך

לבשל על להבה בינונית ,מכוסה כעשרים דקות.

לרסק היטב ולשמור בצנצנת זכוכית במקרר.

הערה: כדאי לטעום את הסלסה ולהוסיף לפי טעמכם עוד חומץ לימון מלח או סוכר.

אפשר להוסיף גם גי׳נג׳ר, נזכרתי ברגע האחרון…..

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

חמין מרוקאי – הסח׳נה

הערה מקדימה: החמין המרוקאי מורכב מכל מיני מאכלים שמכינים בנפרד ומאחדים לסיר אחד כל המתכונים  והלינקים למאכלים אלו בפוסט זה.  אמא שלי הכינה חמין כל

צוקונה – שיפודי קבאב יפנים

גם אלו שיפודים יפנים פופולאריים ביפן מכינים אותם מבשר פירות ים, בשר חזיר וגם מפרגיות. אני הכנתי מפרגיות. זה פשוט טעים באופן בלתי רגיל וכל

בודפשט – פריז של מזרח אירופה

בודפשט. בום. בדקה ה-90 מכירת כרטיסי טיסה מוזלים, מסתכלים זה לזו בעיניים… שניסע? בודה – פשט. ברחבי העיר קונפליקט תמידי בין מבנים מפוארים למבנים קומוניסטיים

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.