הכל התחיל כשאומברטו הביא לי הבנארו מהגינה.
״השתגעת? אני לא נוגעת ברעל הזה…צ׳ילי רגיל כן, בזה לא….״ לא ויתר
וכך נותרו על השיש 3 הבנארו אדומים כאש, יפהפיים כמו שדה כלניות וריחניים.
שלושה ימים לאחר מכן כבר היתה לי הסלסה המהממת הזו בתוך צנצנות במקרר.
על טוסטים, על בשרים ודגים אפויים וצלויים, כתוספת לרטבים שונים, כולל רוטב לסלטים.
בקיצור. זה.
בקשה אחת: לעבוד עם כפפות עם ההבנארו כי הוא באמת חריף אש.
בנוסף, אני נפטרתי מכל הגרעינים שבו, למה אני צריכה להסתבך?
מה
3 הבנארו ללא העוקץ וללא גרעינים
1 מנגו גדול בשל מאוד קלוף חתוך ובלי הגלעין
1 בצל קטן קלוף חתוך לאבע
3 שיני שום
1 פלפל צהוב טרי נקי מעוקץ וגרעינים וחתוך לקוביות גדולות
1/2 כוס מים
2-3 כפות חומץ
כף גדושה סוכר
כפית מחוקה מלח
מיץ מליים אחד או לימון קטן
איך
לבשל על להבה בינונית ,מכוסה כעשרים דקות.
לרסק היטב ולשמור בצנצנת זכוכית במקרר.
הערה: כדאי לטעום את הסלסה ולהוסיף לפי טעמכם עוד חומץ לימון מלח או סוכר.
אפשר להוסיף גם גי׳נג׳ר, נזכרתי ברגע האחרון…..