קארנה אלה פיצאיולה פרוסות עגל ברוטב נאפוליטני

אלה פיצהיולה…..

ברוטב כמו של פיצה: כלומר, עגבניות, שום אורגאנו אבל קארנה…כלומר…פרוסות בשר.

עדיפות לעגל, פרוסות דקיקות מאוד מאוד, כאלה שיתבשלו בתוך דקות ספורות

אבל יישארו עדינות בפה, עסיסיות ונגיסות להפליא.

את הרוטב הנפלא מנגבים עם לחם, אלא מה?

מה

4 פרוסות בשר עגל דפוק דק דק דק (אפשר גם סינטה בקר וכל בקר שמתבשל במהירות במחבת)

קופסת עגבניות מרוסקות 400 גרם

כף אורגנו

מלח פלפל שמן זית

פלפלון צ׳ילי אופציונלי

2 שיני שום פרוסות

איך 

פשוט עד כדי מבוכה.

שמן זית במחבת נוחה, שתכיל את הבשר בנוחות, שום ולהבה בינונית, טיגון של דקה או שתיים.

הוספת העגבניות, מלח ופלפל,צ׳ילי, הרתחה והוספה של מים בכמות של רבע ממיכל העגבניות, כיסוי ובישול על להבה נמוכה כעשרים דקות.

להוסיף את פרוסות העגל, פשוט להטביע בתוך הרוטב, לכסות, לבשל עוד 3-4 דקות.

לפזר אורגאנו.

לטרוף….

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

הבולונייזה

לא חשבתם שאפקיר אתכם בחורף הזה ללא מתכון לבולונייז האולטימטיבי, נכון? לפני המתכון, אני רוצה לחפור לכם טיפ-טיפה רק שתבינו מאיפה המאכל המופלא הזה הגיע,

בודפשט – פריז של מזרח אירופה

בודפשט. בום. בדקה ה-90 מכירת כרטיסי טיסה מוזלים, מסתכלים זה לזו בעיניים… שניסע? בודה – פשט. ברחבי העיר קונפליקט תמידי בין מבנים מפוארים למבנים קומוניסטיים

אורז ואטריות בסגנון טורקי

משתגעת על האורז הקל והפשוט הזה. הכרתי אותו לראשונה אצל אקס חמי, מתי, שהיה בשלן נהדר. והוא פשוט , וטעים. הכי טעים עם קציצות ברוטב.

סלט כרוביות צלויות

סלט כרוביות של קיץ ! הכל בצלחת אחת טעימה משביעה ועשירה בטעמים. מה כרובית אחת גדולה מפורקת לפרחים (פרחים גדולים יש לחצות לשניים) 2 בצלים

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.