קארנה אלה פיצאיולה פרוסות עגל ברוטב נאפוליטני

אלה פיצהיולה…..

ברוטב כמו של פיצה: כלומר, עגבניות, שום אורגאנו אבל קארנה…כלומר…פרוסות בשר.

עדיפות לעגל, פרוסות דקיקות מאוד מאוד, כאלה שיתבשלו בתוך דקות ספורות

אבל יישארו עדינות בפה, עסיסיות ונגיסות להפליא.

את הרוטב הנפלא מנגבים עם לחם, אלא מה?

מה

4 פרוסות בשר עגל דפוק דק דק דק (אפשר גם סינטה בקר וכל בקר שמתבשל במהירות במחבת)

קופסת עגבניות מרוסקות 400 גרם

כף אורגנו

מלח פלפל שמן זית

פלפלון צ׳ילי אופציונלי

2 שיני שום פרוסות

איך 

פשוט עד כדי מבוכה.

שמן זית במחבת נוחה, שתכיל את הבשר בנוחות, שום ולהבה בינונית, טיגון של דקה או שתיים.

הוספת העגבניות, מלח ופלפל,צ׳ילי, הרתחה והוספה של מים בכמות של רבע ממיכל העגבניות, כיסוי ובישול על להבה נמוכה כעשרים דקות.

להוסיף את פרוסות העגל, פשוט להטביע בתוך הרוטב, לכסות, לבשל עוד 3-4 דקות.

לפזר אורגאנו.

לטרוף….

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

לביבות סנדוויצ׳ טוניסאי

או במילים אחרות: לביבות טונה בטעמי  הסנדוויצ׳ טוניסאי, שהוא בעיני אחד הסנדוויצ׳ים הכי טעימים בעולם. כי יש בו הכל: טונה ולימון כבוש, והריסה שאני משוגעת

ניוקי בסגנון סורנטו

סורנטו הוא חצי אי בחוף אמלפי בדרום איטליה שהוא אחד המקומות הכי יפים בעולם. הכי יפים. המים התכולים והכפרים מסביב לחצי האי מהממים ביופיים. הנופים,

דג אוהב קארי ? בריאני סלמון הודי

תת- היבשת הטעימה בעיניי, הודו היא ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות. תת יבשת ענקית שבתוכה מיליארד הודים, שעושה רושם שכל מה שהם עושים כל היום זה

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.