קרם לימון אלוהי

אלוהי, אלוהי.

אני משוגעת על הקארד הזה ומסוגלת לאכול את כל הכלי שאלוהים יעזור לי.

יש המבשלים את הקארד ישירות על להבה. אני לא. אני מעדיפה לעמוד עוד 5 דקות ולטרוף ולקבל את הקארד שלי בטוח וללא סכנת קרישה. כיוון שחום גבוה מידי יכול להקריש את החלמונים ואנחנו נקבל מקושקשת חמוצה…..לא. לא..

את הקרם הזה אפשר לשלב בעוגות יחד עם קרם מסקפורנה מתכון כאן קרם מסקרפונה על עוגת מרנג הורסת

או בצלחת עם פירות העונה מתכון כאן קינוח מסקרפונה ולימון בפירות העונה

או לטרוף בכף ככה, כמו שאני עושה.

מה

6 חלמונים

כוס סוכר

גרידת לימון מ-3 לימונים (שיטה אחרת בהמשך)

120 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

חצי כוס מיץ לימון סחוט טרי

איך 

מכינים בן מארי:

סיר מים רותחים מעליו מציבים קערה יציבה.

מערבבים את כל החומרים בקערה למעט החמאה ומניחים מעל לסיר המים הרותחים.

טורפים כל הזמן וללא הפסקה בערך -1510 דקות עד שהקרם מתחיל להסמיך. אל ייאוש הוא מסמיך !!

מורידים מהאש ומוסיפים את קוביות החמאה. ממיסים אותה.

עוטפים את הקרם בניילון נצמד. ממש מצמידים את הניילון לקרם כדי שלא יווצר קרום.

מקררים במקרר לפחות 4 שעות ומתעלפים.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

כנפיים קריספיות בסגנון אסייתי

אצלי בבית משוגעים על כנפיים אסייתיות קריספות ודביקות. ממש משוגעים על זה. אני יכולה להכין 20, 30, 40  כנפיים והם יחוסלו בשניה.  זוללים אותן כך

חציל קלוי בטעמי ובצבעי איטליה

מעט שאריות ריקוטה איטלקית, עגבנייה אדומה מחום השמש היוקד של הקיץ האיטלקי, עציץ בזיליקום על אדן החלון ותנור לוהט. והנה שם נח לו מנומנם כמעט

לחמניות אוסטריות Vienna Bread

לחמניות אוסטריות. רק מי שגדל באוסטריה יודע לזהות את הלחמניות הללו שנקראות גם Vienna Bread. יש להן צורה של בגט אבל הקראסט שלהן רך יותר

מלפוף מיוחד בסגנון לבנוני

מלפוף הוא כרוב בשפה הערבית. והמלפוף הזה הוא ערבוב של הסגנון הלבנוני וקצת טורקי. אין במלפוף הקלאסי צימוקים וגם לא צ׳ילי אבל זה מה שבא

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.