דג ים איטליאן סטייל

דג ים, עדיפות לדג לבן אבל כל אחד וטעמו הוא.

מהיר במחבת, טעים וקליל.

מתאים בעיקר לימות הקיץ החמים שמתרגשים עלינו לטובה.

מה 

קוביות בגודל של 2×2 ס״מ מ4 פילטים של דג לבן ללא עור ללא עצמות

2 עגבניות אדמות בשלות קלופות קצוצות  (אפשר להשתמש במרוסקות משומרות כ-5 כפות)

שמן זית

2 שיני שום פרוסות

צ׳ילי אחד פרוס

חופן גדול של עלי בזיליקום

בצל קטן קצוץ דק

מלח פלפל שמן זית

1/4 כוס יין לבן

איך

הכי קל בעולם.

לפלפל ולהמליח קלות את קוביות הדג.

להוסיף שמן זית למחבת ולטגן אותן טיגון קליל ומהיר משני הצדדים. להוציא.

להוסיף למחבת בצל קצוץ, שום וצ׳ילי, אם יש צורך להוסיף עוד מעט שמן ולטגן דקה או שתיים.ֿ

להוסיף את העגבניות הקצוצות ולהמליח ולפלפל מעט, להרתיח להנמיך, לכסות ולבשל על להבה קטנה כ -10 דקות.

להוסיף את היין הלבן ולהרתיח דקה או שתיים.

להוסיף חצי מהבזיליקום ולערבב, לטעום ולתקן תיבול.

להחזיר את קוביות הדגים ולהרטיב אותן ברוטב גם מלמעלה, להוסיף את הבזיליקום ולבשל עוד 2-3 דקות עד שהדג מוכן.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

אינבולטיני בקר ממולא

אינבולטיני. במטבח האיטלקי כל מה שנקרא אינבולטיני הוא בעצם סוג של מאכל ממולא ומגולגל, ירקות או בשר, בצק פילו או עוף. למשל האינבולטיני הקלאסי הוא

מוס השוקולד של אנה

אנה היא מורה לגיאוגרפיה שגדלה בגטו היהודי שברומא. אנה היא גם מאמא איטלקיה טיפוסית, שמבשלת בבית, מדברת כמו מאמא וכל שפת הגוף שלה היא מאמא.

פיקו בולוניה FiCO

FiCO לפוסט נפרד על בולוניה  בולוניה – שמנה, אדומה ומלומדת לפוסט נפרד על אמליה רומניה ולה מרקה  אמליה רומאניה ולה מרקה בשנתיים האחרונות נקשר שמה של בולוניה

בקלוואת טחינה ואגוזים מהירה ומשגעת

ללא סירופ סוכר, ללא חיתוכים, ללא הינדוסים. מהירה, מגולגלת וטעימה להפליא. באקלוואה עם טחינה גולמית ואגוזים. טבעוניים ממירים את החמאה בשומן אחר מה 4 עלי

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.