גידלתי באקצ׳וי בשיטה הדרופונית. יצא מדהים.ֿ

ירוק ויפה וגדול ומלא בחיים.

הקפצתי אותו בסגנון אסייתי מהיר עם עוף וזהו.

לתבשיל צמחוני/טבעוני משמיטים את העוף.

בסך הכל ארוחה מהירה, קלילה וטעימה.

מוסיפים אורז לבן וזו ממש חגיגה.

מה

300 גרם פיסות חזה עוף, פילה עוף או פרגיות

1 כף סויה בהירה

1 כפית סויה כהה

1 כפית שמן צמחי

לערבב ולהניח בצד

2-3 באקצ׳וי שטופים וקצוצים לפיסות גסות

2-3 חופנים קייל עדין ובהיר (לא הכרחי)

3-4 שיני שום קצוצים

מעט שמן צמחי

לחמם כף שמן, ולווק או מחבת עמוקה להוסיף מחצית מהשום ולטגן, להוסיף את הבאקצ׳וי והקייל ולהקפיץ על להבה גבוהה שתים שלוש דקות.

להסיר מהאש ולהעביר לקערה.

לחמם את הווק שוב, להוסיף עוד כף שמן ואת יתרת השום, להוסיף את פיסות העוף ולהקפיץ על להבה גדולה במשך 3-4 דקות.

להוסיף את הירקות המקוקפצים. ולהקפיץ עוד דקה או שתיים.

רוטב

כף סויה

כף סילאן או דבש

צ׳ילי

כפית חומץ

כף קורנפלור

1/3 כוס מים

לערבב היטב ולשפוך על המוקפץ, לערבב עוד דקה או שתיים להוריד מהש.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

מוקפץ עוף יפאני עם אטריות סובה

את הסובה הכרתי במסעדה אסייתית בחול. בתחילה קצת נרתעתי מהצבע, אפרפר חום כזה, אבל כשטעמתי התאהבתי בעדינות שלה. במטבח היפני משתמשים בסובה. אחר כך הסתבר

קפונטה – סלט חצילים סיציליאני

האי סיציליה הוא האי שהרגיש בכיבוש המוסלמי יותר מכל חלק אחר באיטליה. בעצם, כל מי שעבר במהלך אלפיים השנים האחרונות – כבש את סיציליה. זו

ניוקי בסגנון סורנטו

סורנטו הוא חצי אי בחוף אמלפי בדרום איטליה שהוא אחד המקומות הכי יפים בעולם. הכי יפים. המים התכולים והכפרים מסביב לחצי האי מהממים ביופיים. הנופים,

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.