גידלתי באקצ׳וי בשיטה הדרופונית. יצא מדהים.ֿ

ירוק ויפה וגדול ומלא בחיים.

הקפצתי אותו בסגנון אסייתי מהיר עם עוף וזהו.

לתבשיל צמחוני/טבעוני משמיטים את העוף.

בסך הכל ארוחה מהירה, קלילה וטעימה.

מוסיפים אורז לבן וזו ממש חגיגה.

מה

300 גרם פיסות חזה עוף, פילה עוף או פרגיות

1 כף סויה בהירה

1 כפית סויה כהה

1 כפית שמן צמחי

לערבב ולהניח בצד

2-3 באקצ׳וי שטופים וקצוצים לפיסות גסות

2-3 חופנים קייל עדין ובהיר (לא הכרחי)

3-4 שיני שום קצוצים

מעט שמן צמחי

לחמם כף שמן, ולווק או מחבת עמוקה להוסיף מחצית מהשום ולטגן, להוסיף את הבאקצ׳וי והקייל ולהקפיץ על להבה גבוהה שתים שלוש דקות.

להסיר מהאש ולהעביר לקערה.

לחמם את הווק שוב, להוסיף עוד כף שמן ואת יתרת השום, להוסיף את פיסות העוף ולהקפיץ על להבה גדולה במשך 3-4 דקות.

להוסיף את הירקות המקוקפצים. ולהקפיץ עוד דקה או שתיים.

רוטב

כף סויה

כף סילאן או דבש

צ׳ילי

כפית חומץ

כף קורנפלור

1/3 כוס מים

לערבב היטב ולשפוך על המוקפץ, לערבב עוד דקה או שתיים להוריד מהש.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

המימונה

הא לאלאלה מימונה…. בואו, התקרבו, עוד קצת בואו לקרוא מה היא המימונה. באמת. המימונה  אצל אמא תמיד היתה מיוחדת. כמוה. לאמא היה מוניטין של בשלנית

קושיאקי – שיפודוני ירקות יפנים

קושיאקי הוא שם קוד לשיפודים קטנטנים עליהם אפשר להעמיס כל דבר: ירקות, דגים, בשר, פירות ים ואפילו ביצים קשות. הכל מצופה ומטוגן בשמן עמוק  בדרך

הפילאב של הסולטן

אחד המתכונים הכי אהובים והכי נצפים בבלוג הוא בורגול טורקי משגע, המתכון כאן : בורגול טורקי משגע. והוא משגע.  כמובן שאפשר להחליף את הבורגול באורז

ארוחת דגים וירקות מהירה וקלה

קונים דג, קולפים ירקות, מערבבים, מכניסים לתנור, אופים ועפים על ארוחה טעימה, קלילה ובריאה. מעט טחינה מעל המאפה, או ליד, כוס יין ולחם טוב. מי

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.