שניצל ברוטב לימון חמצמצ

תאכלס, שכל אחד יכין את השניצל בסגנון שהוא אוהב,

ורק אחר כך יכניס אותו לרוטב האלוהי הזה, שמכינים בשלוש דקות, במחבת

בה טיגנו את השניצל, בלי לשטוף, בלי ללכלך כלים נוספים, מתכון בהמשך.

ומי שממש מתעניין המתכון לשנציל שלי הנהו:

מתכון לשניצל

6 פרוסות חזה עוף פרוס דק לשניצל

ביצה אחת קטנה

כף שטוחה חרדל

כף שמן זית

כף מיץ לימון טרי

טיפונת מלח ופלפל שחור גרוס

לטיגון שמן צמחי בעומק של 1 ס״מ בערך

לציפוי פירורי גריסיני, פלפל שחור גרוס, מעט מלח ואורגאנו יבש. (בפסח מחליפים לפירורי מצה).

משרים את השניצלים בתערובת המרכיבים הנ״ל, מצפים בתערובת השניצל ומטגנים במחבת

בחום בינוני.

לאחר הטיגון מוציאים את השניצלים מהמחבת ובעזרת כף מחוררת מנקים את שאריות פירורי

הלחם. אם צריך מוסיפים עוד מעט שמן זית.

לרוטב 

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

1/2 כוס יין לבן

1 מיץ מלימון שלם

מעט מלח

3-4 שיני שום קצוצות.

במחבת השניצלים מוסיפים את השום הקצוץ, מטגנים 20 שניות, מוסיפים את היין הלבן, המלח ומיץ הלימון ומרתיחים כדקה או שתיים, מוסיפים את הפטרוזיליה, מערבבים.

מחזירים את השניצלים לרוטב ומבשלים כ-15 שניות מכל צד. זהו.

הלימון כבר בפנים !

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

סלט ניסואז My way

כבר יצא לי לאכול סלט ניסואז בכל מיני וורסיות. נדמה לי שכל אחד מכין את הסלט שלו בדרך שלו. באופן כללי סלט ניסואז התכוון להיות

לביבות ירק ושקדים

לא סוד שאני אוהבת ירקות ולא סוד שאני אוהבת קציצות. עכשיו סגר. כולנו בבית. מה שאומר בעצם: לפחות שתי ארוחות ביום. אחת מהן חייבת להיות

קדירת צלעות טלה ותפוחי אדמה

אתם לא מאמינים כמה המתכון הזה קל. ומה שנחמד בו שאפשר להכין אותו גם מבשרים אחרים: צלי כתף, אנטריקוט, צלעות וכל בשר לבישול ארוך ובלבד

מנגולד ממולא ברוטב לימוני

מנגולד, קייל, עלי גפן, תרד טורקי או לשון הפר,את כולם אפשר למלא ולבשל לפי המתכון הזה. המשותף לכולם שאת כל העלים צריך לשטוף היטב, לרכך

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.