תאכלס, שכל אחד יכין את השניצל בסגנון שהוא אוהב,
ורק אחר כך יכניס אותו לרוטב האלוהי הזה, שמכינים בשלוש דקות, במחבת
בה טיגנו את השניצל, בלי לשטוף, בלי ללכלך כלים נוספים, מתכון בהמשך.
ומי שממש מתעניין המתכון לשנציל שלי הנהו:
מתכון לשניצל
6 פרוסות חזה עוף פרוס דק לשניצל
ביצה אחת קטנה
כף שטוחה חרדל
כף שמן זית
כף מיץ לימון טרי
טיפונת מלח ופלפל שחור גרוס
לטיגון שמן צמחי בעומק של 1 ס״מ בערך
לציפוי פירורי גריסיני, פלפל שחור גרוס, מעט מלח ואורגאנו יבש. (בפסח מחליפים לפירורי מצה).
משרים את השניצלים בתערובת המרכיבים הנ״ל, מצפים בתערובת השניצל ומטגנים במחבת
בחום בינוני.
לאחר הטיגון מוציאים את השניצלים מהמחבת ובעזרת כף מחוררת מנקים את שאריות פירורי
הלחם. אם צריך מוסיפים עוד מעט שמן זית.
לרוטב
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס יין לבן
1 מיץ מלימון שלם
מעט מלח
3-4 שיני שום קצוצות.
במחבת השניצלים מוסיפים את השום הקצוץ, מטגנים 20 שניות, מוסיפים את היין הלבן, המלח ומיץ הלימון ומרתיחים כדקה או שתיים, מוסיפים את הפטרוזיליה, מערבבים.
מחזירים את השניצלים לרוטב ומבשלים כ-15 שניות מכל צד. זהו.
הלימון כבר בפנים !