צ׳יקן קארי הודי

טעים, מהיר, ארומטי, חם ומשגע.

צ׳יקן קארי הודי.

מה

6 כרעיים או חלקי עוף אחרים

בצל בינוני קצוץ

4 שיני שום קצוצות

כף גדושה ג׳ינג׳ר קצוץ

צ׳ילי קצוץ

4-5 עגבניות אדומות קצוצות או מרוסקות

מעט שמן אם צריך

מלח, פלפל

כף גראם מסאלה, 1/2 כפית כורכום, 1/2 כפית צ׳ילי, 1/2 כפית כוסברה יבשה, 1/2 כפית גרגרי חרדל

כוס וחצי מים רותחים

כוסברה קצוצה ולימון טרי להגשה

תוספת מומלצת אורז בסמטי לבן

איך 

קוצצים את כל הירקות ומניחים בצד.

מחממים סיר נון סטיק עד שהוא לוהט ומניחים עליו בזהירות את הכרעיים עם העור למטה.

בשיטה הזו, אנחנו מטגנים את העוף מבלי להזדקק לעוד שומן. צורבים משני הצדדים ומוציאים.

בשלב זה, בדרך כלל נשאר די הרבה שומן בסיר, אם לא מוסיפים מעט.

מוסיפים בצל, שום, ג׳ינג׳ר וציילי קצוץ ומטגנים דקה.

מוסיפים זרעוני כמון וחרדל ומטגנים דקה.

מוסיפים עגבניות ומטגנים, מלח ופלפל ומטגנים.

מוסיפים את יתר התבלינים – ומטגנים עוד דקה או שתיים תוך כדי ערבוב – מוסיפים כוס וחצי מים

רותחים ומחזירים את העוף.

מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה עד שעה וחצי.

מזלג מספיק. הבשר מתפורר מהעצם.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

בודפשט – פריז של מזרח אירופה

בודפשט. בום. בדקה ה-90 מכירת כרטיסי טיסה מוזלים, מסתכלים זה לזו בעיניים… שניסע? בודה – פשט. ברחבי העיר קונפליקט תמידי בין מבנים מפוארים למבנים קומוניסטיים

החצילים היפאניים שלי

אם יש מטבח שמתחרה על חיכי וליבי יותר מהמטבח האיטלקי זה המטבח האסייתי. ליתר דיוק, התאילנדי. אין, אין, אין, על המטבח הזה בעולם. אין על

טורטה דלה נונה

עוגה ללא תחתית וללא התעסקויות מיותרות. מה שמבטיח רק 5 דקות עבודה והופ….לתנור, לשעה אפייה. רכה ונמסה בפה. נהדרת. משהו קורה בעוגה שאין לה תחתית

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.