דג ים איטליאן סטייל

דג ים, עדיפות לדג לבן אבל כל אחד וטעמו הוא.

מהיר במחבת, טעים וקליל.

מתאים בעיקר לימות הקיץ החמים שמתרגשים עלינו לטובה.

מה 

קוביות בגודל של 2×2 ס״מ מ4 פילטים של דג לבן ללא עור ללא עצמות

2 עגבניות אדמות בשלות קלופות קצוצות  (אפשר להשתמש במרוסקות משומרות כ-5 כפות)

שמן זית

2 שיני שום פרוסות

צ׳ילי אחד פרוס

חופן גדול של עלי בזיליקום

בצל קטן קצוץ דק

מלח פלפל שמן זית

1/4 כוס יין לבן

איך

הכי קל בעולם.

לפלפל ולהמליח קלות את קוביות הדג.

להוסיף שמן זית למחבת ולטגן אותן טיגון קליל ומהיר משני הצדדים. להוציא.

להוסיף למחבת בצל קצוץ, שום וצ׳ילי, אם יש צורך להוסיף עוד מעט שמן ולטגן דקה או שתיים.ֿ

להוסיף את העגבניות הקצוצות ולהמליח ולפלפל מעט, להרתיח להנמיך, לכסות ולבשל על להבה קטנה כ -10 דקות.

להוסיף את היין הלבן ולהרתיח דקה או שתיים.

להוסיף חצי מהבזיליקום ולערבב, לטעום ולתקן תיבול.

להחזיר את קוביות הדגים ולהרטיב אותן ברוטב גם מלמעלה, להוסיף את הבזיליקום ולבשל עוד 2-3 דקות עד שהדג מוכן.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

עוף בגריל בסגנון פרובאנס

כשאתה מסתובב בעיירות של דרום צרפת, עובר מניס היפה והאלגנטית, לקאן הקטנה והשקטה, שפעם בשנה היא זוקפת קומה, פורסת שטיח אדום ומחבקת את כל ההוא

בורק בשר טורקי מנצח

הטורקים הם אלופי העולם במאפים, בבצקים, בפחממות. כל מה שיוצא מהטאבונים שלהם, מהמחבתות ומהסירים מטריף את הדעת. הבורק הוא משפחה גדולה של מאפים שאנחנו קוראים

קישואים ממולאים בסגנון סורי

לפני המון שנים גרנו במקום די מרוחק. היינו חבורה של זוגות צעירים עם ילדים קטנים והכרנו זוג מקסים שהבעל היה סורי ונלהב לבישול. ברור שמיד

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.