סלט סלמון מעושן מטריף

משוגעת על הסלט הנפלא הזה. משוגעת.

אני מודה שאני משוגעת עליו בעיקר בגלל שאני מעשנת את הסלמון שלי לעצמי.

אבל כל סלמון מעושן קנוי יעשה את העבודה באופן נפלא לחלוטין.

אין לכם מושג איך האורחים שלי מתעלפים עליו. הוא כל כך יפה, וצבעוני, וקליל והכי הכי ישראלי, למרות שבטעם הוא הכי הכי רוסי : תפוחי אדמה, דגים מעושנים ורוטב שמנת 🙂

וקל להכנה. בפרט אם קונים את הסלמון המעושן.

הוא מתאים לכל דקה משעות היום: לארוחת בוקר, לבראנצ׳ חגיגי, למנה ראשונה בארוחת ערב או לארוחה חגיגית.

יאללה, נצא לדרך.

מה 

4 נתחי סלמון מעושן ביתי או קנוי בינוניים

6 תפוחי אדמה קטנים מבושלים ומצוננים

10-15 עגבניות שרי צבעוניות חתוכות לרבעים לאורך

1/2 בצל סגול קטן פרוס דק דק דק

2 כוסות עלים לסלט מעורבים

צ׳ילי אדום פרוס דק דק

מלפפון ירוק קלוף חצוי לאורך ומנוקה מהפנים פרוס לחצאי ירח דק דק

2 כפות צלפים בחומץ

מעט שמיר לקישוט

לרוטב

מיכל שמנת חמוצה שמנה מאוד

1 כף גדושה מיונז משובח

כפית קטנה חרדל

חצי לימון סחוט

2 כפות מים קרים

מלח, פלפל

איך

פשוט מאוד.

רצוי על צלחת יפה לפזר את עלי הסלט ומעליהם לפזר באופן אסטטי ויפה את הירקות בשכבות שכל אחד מהם יציץ ויתרום את הצבעוניות שלו למנה.

מעל לפזר את חתיכות הסלמון המעושן באופן אחיד ויפה ואת הצלפים.

לערבב את הרוטב ולצקת ״גבעות״ קטנות של רוטב בין הירקות.

לקשט מעל בעלי שמיר עדינים.

לצרוח מאושר.

 

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

קציצות דגים תאילנדיות

קציצות דגים תאילנדיות שמתאימות גם למזג האויר הישראלי, החם הלוהט של תחילת אוגוסט. מהירות וטעימות מאוד. במתכון המקורי טוחנים את הדג עם התבלינים עד לכדי

בורגול טורקי משגע

הטורקים קוראים לו פילאף והוא טעים חם, קר, חורף או קיץ. הבורגול ,שהוא חיטה שבורה מבושלת ומיובשת שנגרסה, נפוץ בעיקר במטבח הערבי. הוא מגיע בשלושה

גולש הונגרי כהלכתו

בשר בבישול ארוך שמתבשל עם תבלינים, ירקות, עשבים, זיתים, צימוקים וכל דבר בכלל – מאוד מאוד אהוב אצלינו בבית.ֿ והכי הכי נחמד בתבשילי הקדירה הללו,

וואפל בלגי

פעם, כדי להכין וואפל בלגי היה צורך שכמעט לא היה בהישג יד, היום בכל פינת סופר יש מכשיר וואפל קטן, קומפקטי וזמין. ותאכלס וואפל בלגי,

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.