הטארט הזה נולד משאריות. בחיי.

שאריות של בצק עלים, שאריות של בשר טחון וערימת תבניות טארט אישיות חדשות שהבאתי ומתתי לנסות אותן.

מה שמקסים בטארט הזה שהוא לא קשה להכנה כיווון שמשתמשים בבצק מוכן וגם המילוי הוא קליל ומהיר.

מגישים את הטארט הזה מקושט בעלים ירוקים, סלט ליד ויש מנה ראשונה מהממת, ארוחה קלה, או סתם פינוק.

אפשר להגיש כטארט אישי ואפשר להכין כטארט גדול ולחלק למנות אישיות.

מה

בצק עלים מופשר לפי הוראות היצרן

250 גרם בשר בקר טחון טרי

1 בצל לבן קצוץ דק

2-3 שיני שום קצוצות

2 כפות עגבניות מיובשות קצוצות

2 כפות זיתי קלמטה מגולענים קצוצים

ביצה אחת טרופה

כפית גדושה אורגאנו או טימין

1/2 כפית רוזמרין קצוץ דק.

כף גדושה פטרוזיליה קצוצה דק

1/2 כוס (בערך) שמנת לבישול או צמחית או קרם קוקוס

מלח, פלפל שחור גרוס, אגוז מוסקט מגורר

מעט צ׳ילי

פרוסות שקדים

איך 

מרדדים את בצק העלים מעט וקורצים עיגולים בגודל תבנית הטארט+הדפנות.

מהדקים את הבצק היטב לדפנות ולתחתית התבנית, דוקרים היטב במזלג על מנת שהבצק לא יתנפח באפייה ומעבירים למקרר.

במחבת עם שמן זית מוסיפים את הבצל ומטגנים להזהבה, מוסיפים את השום ומורידים מהאש.

מוסיפים את עשבי התיבול , הזיתים והעגבניות המיובשות. מצננים מעט.

ממליחים ומפלפלים וטורפים ביצה פנימה.

יוצקים את השמנת ובוחשים.

בשלב זה אני תמיד אוהבת לטעום (למרות הביצה בתערובת, טעימונת קלילה על סף השפתיים לוודא שהתיבול מדוייק).

מחממים תנור ל- 180 מעלות.

מוציאים את תבניות הטארט עם הבצק וממלאים עד השפה במילוי. מפזרים מעל שקדים פרוסים.

אופים מיד בתנור שחומם מראש במשך כחצי שעה או עד שהטארטים מזהיבים היטב ויפים להגשה.

לטארט גדול יש להוסיף עוד כ-15 דקות אפייה.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

העוגה של דריו צ׳קיני קיאנטי

דריו צ׳קיני הוא שם דבר בעולם והוא מגיע מקיאנטי. הקצב הכי מפורסם שם. בקיצור הלכנו לאכול אצלו. ואז הקסם הזה מסתובב בין השולחנות, עטוי כולו

מפרום חצילים הורס

מכל המפרומים בעולם חביב עליי זה החצילים. כי אוהבת חצילים אני. אחרי בישול ארוך והשחמה בתנור, החציל רך ונמס בתוך ברוטב האדמדם, לו אני מוסיפה

רומא

רומא היא עיר שאני מכירה ואוהבת במיוחד. גרתי בה תקופה קצרה. לפני חמש שנים נסעתי לרומא ללמוד איטלקית ובישול איטלקי. גרתי אצל משפחה איטלקית או

צ׳ילי אדום כבוש

לא יודעת כמה מכם יודעים אבל אפשר לגדל יופי של צ׳ילי בעציצים ואפילו לא ממש גדולים. די בשמש טובה, עציץ שיושקה מידי פעם ואפשר לשתול

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.