אפרטיבו – מגש אירוח איטלקי

הקרש הזה, שעמוס בדברים טובים, הוא ארוחה קלה ומקובלת בצפון איטליה.

אתה יכול לשבת בבולוניה או במודנה או בכל מקום באזור ובמקום ארוחה גדולה עם כמה מנות, לקבל את הקרש המופלא הזה ויש בו הכל:

גבינות ונקניקים ודגים מעושנים, ירקות וממרחים ולחם טוב.

ביחד עם כוס יין זו ארוחה נפלאה גם לאירוח, גם למנה ראשונה וגם סתם לארוחת ערב קלילה ונעימה.

אפשר להעמיס על הקרש כל מה שאוהבים וחשוב וכדאי לגוון.

אפשר לקנות את מרבית המוצרים: גבינות טובות ונקניקים ודגים מעושנים.

ואפשר להשלים ולהכין ירקות או ממרחים, מעט פירות ואגוזים,

וזה מושלם.

וזה יכול גם לשמש כאנטיפסטי – ממש ממש לפני הפסטה.

למשל על קרש העץ הזה יש :

סלמון מעושן שעישנתי בבית (אפשר לקנות במעדניה)

סלמון כבוש גרבלאקס שעושים בדקה המתכון פה. גרבאלאקס סלמון בכבישה מעודנת

פלפלים קלויים מתכון פה   סלטים שונים

חמוצים שונים מתכון פה חמוצים ונהנים

סרדינים כבושים מתכון פה סרדינים כבושים בבית

נקניקים וגבינות שקניתי במעדניה טובה.

ממרח פלפלים, עגבניות מיובשות וממרח ארטישוק איטלקי וגם ממרח זיתים מתכונים כאן ממרחים שונים

ארטישוק איטלקי (בצנצנת).

ירקות טריים חתוכים: גזרים, מיני שרי, בצלצלים, צנוניות, בצל ירוק.

אגוזים שונים ליד הגבינות אולי גם תמרים ותאנים.

וליד הכל לחם טוב.

אפשר גם להחליט שקונים הכל ומסדרים יפה על המגש – גם סבבה לגמרי.

אני הגשתי מיני לחמניות קשר חמאה וחלב נפלאות מתכון כאן מיני לחמניות קשר עדינות

ויש עוד המון רעיונות למאפים שונים ולחמים נפלאים המתכונים כאן מאפים ובצקים שונים

העיקר הגוון וההנאה.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

מאפי פילו מפונקים

נהרות של דיו דיגיטלי נשפכו על מאפי פילו בעיקר אלו עם הגבינות והתרד. בצדק. אין שילוב מוצלח יותר מפילו פריך ומתפצפץ שתוכו תרד רענן וגבינה

תפוחי אדמה של השמחות

מהירֿ, קליל, פריך, שחום, מתפצפץ בפה ומטריף. תפוחי אדמה של השמחות. הכל במחבת אחת לוהטת שתרקד על להבה בינונית-גבוהה כל הדרך עד הטעם המושלם. מה

טורטה דלה נונה

עוגה ללא תחתית וללא התעסקויות מיותרות. מה שמבטיח רק 5 דקות עבודה והופ….לתנור, לשעה אפייה. רכה ונמסה בפה. נהדרת. משהו קורה בעוגה שאין לה תחתית

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.