המאכל הזה כל כך טעים ופשוט, והכנתו אורכת בדיוק 5 דקות.

כל מה שצריך זה דג מעולה.

פילה דג לבן (בעצם אפשר גם עם סלמון) ומעט תבלינים.

אני השתמשתי בפלמידה לבנה שהוא דג אהוב עליי במיוחד.

זהו

מה

1/2 ק״ג פילה דג ללא עור (פלמידה, לוקוס, סלמון) חתוך לקוביות בגודל של 2×2 ס״מ בערך

1 כפית פפריקה באסקית או פפריקה אדומה רגילה

4 כפיות שמן זית

מעט מלח, פלפל שחור גרוס

גרידת לימון

כף גדושה אורגאנו יבש או כל עשב אחר שאוהבים

שיפודי עץ קצרים

איך

מערבבים את חומרי הרוטב ומשרים את קוביות הדגים בו, לפחות חצי שעה.

משפדים לשיפודי עץ שמתאימים לגודל מחבת נון סטיק.

חשוב שהמחבת תהיה נון סטיק !!

מחממים את המחבת על להבה גדולה בחום בינוני ומניחים את השיפודים בזהירות. לא נוגעים במשך 2-3 דקות.

הופכים בזהירות את השיפודים (אם הם נדבקים מעט נעזרת בזהירות במרית) והופכים לצד שני.

מטגנים מכל הצדדים בסך הכל כ-4=5 דקות.

מתעלפים

כדאי לאכול עם סלט ירקות עשיר , טחינה ולחם טוב.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

מרק עדשים טורקי ומופלא

Ezo Gelin כך זה הופיע בתפריט שנכתב כולו בטורקית ולא הבנתי מילה ממנו. אז הקלדתי את צמד המילים הללו בגוגל, לחצתי על images והופיע לי

מרק מינסטרונה עדשים Minestrone

לכל אחד יש את המיניסטרונה שלו. גם באיטליה אפשר למצוא עשרות סוגי מיניסטרונה. פעם הזמנתי מיניסטרונה בסיציליה וקיבלתי צלחת מרק עדשים חומות עם סלרי קצוץ

פיסאלדייר המאפה של פרובאנס

מאפה מפרובאנס שמאגד בתוכו את כל השמש והטוב של חבל הארץ המשגע הזה. יש בו בצק נפלא וקראנצ׳י, יש בו תועפות של בצל מוזהב בשמן

אגוזי השמחה – פיצוחי מתובלים

הם הכי טעימים כשהם מתובלים והם נהדרים כפתיח לפני כל ארוחה, או סתם במסיבת קוקטייל. אפשר להשתמש בכל סוג אגוז שאוהבים ובלבד שהוא יהיה קלוף.

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.