מרק תפוחי אדמה קטיפתי

מרק פשוט כל כך וטעים, ומחזיר אותי לילדות.

נראה לי שהוא וורסיה על הוישיסואז הצרפתי, שגם הוא קטיפתי, טחון ומבוסס על תפוחי אדמה.

את המרק הזה אמא שלי בישלה בציר הבקר שהתבשל באופן קבוע במטבחה.

את המרק הזה חשוב לתבל בפלפל לבן שמעניק טעם מיוחד למרק.

לגרסה טבעונית או צמחונית משתמשים במים במקום בציר. 

מה

2 ליטר ציר בקר או עוף (מה״מים״ שבושלו בהם עוף או בקר וזהו)

4-5 תפוחי אדמה גדולים קלופים וחתוכים לקוביות גסות

1 בצל גדול חתוך לקוביות

מלח, פלפל לבן

טיפונת כורכום (המרק לא צריך להיות צהוב)

כוסברה קצוצה טרייה

איך

מבשלים הכל עד שהירקות מתרככים.

מרסקים בבלנדר או במוט חשמלי.

מגישים עם כוסברה קצוצה טרייה.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

עוגיות שיבולת שועל ופקאנים

העוגיות האלה קלות מאוד להכנה. מהירות ומכילות מרכיבים טעימים ובריאים: פקאנים, שיבולת שועל וסוכר חום. ילדים אוהבים אותם. גם אני. מהכמות מתקבלות כ-6- עוגיות בינוניות.

סלט שומר של הנקסטדור

איך לא הכרתי את הסלט הזה קודם?? איזה טעים! מרענן, אחר, משביע, מדליק, שונה. קיצר. תכינו. מה ראש שומר גדול פרוס לרצועות דקות דקות דקות

סשימי סלמון אסייתי

פשוט, מהיר, טעים, קל עד כדי מבוכה. סשימי סלמון או כל דג טרי אחר…… מה 200 גרם סלמון טרי ללא עור פרוס לרצועות דקות מאוד

קוביות בקר וגזר ברוטב ארומטי

הריח המשכר הזה, של קינמון מתבשל בעדינות עם צלי הבקר הוא הריח שמלווה אותי מאז ילדותי ועד היום. זה הריח של מטבח אוהב, מפנק, עשיר

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.