מרק פשוט כל כך וטעים, ומחזיר אותי לילדות.

נראה לי שהוא וורסיה על הוישיסואז הצרפתי, שגם הוא קטיפתי, טחון ומבוסס על תפוחי אדמה.

את המרק הזה אמא שלי בישלה בציר הבקר שהתבשל באופן קבוע במטבחה.

את המרק הזה חשוב לתבל בפלפל לבן שמעניק טעם מיוחד למרק.

לגרסה טבעונית או צמחונית משתמשים במים במקום בציר. 

מה

2 ליטר ציר בקר או עוף (מה״מים״ שבושלו בהם עוף או בקר וזהו)

4-5 תפוחי אדמה גדולים קלופים וחתוכים לקוביות גסות

1 בצל גדול חתוך לקוביות

מלח, פלפל לבן

טיפונת כורכום (המרק לא צריך להיות צהוב)

כוסברה קצוצה טרייה

איך

מבשלים הכל עד שהירקות מתרככים.

מרסקים בבלנדר או במוט חשמלי.

מגישים עם כוסברה קצוצה טרייה.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

מעדן טונה צרובה

הוידוי שלי הוא שאני לא משתגעת על דגים נאים. אני יכולה ביס או שניים, עם משו ליד אבל ממש ממש נא… לא ממש. אבל טונה

פסטה ונקניקיות ביתיות מסרדינה

לאיטלקים יש מאות סוגי פסטה ומאות סוגי רטבים. לכל אזור יש את הפסטות שלו ואת הרטבים שלו. בסרדיניה יש כמה סוגי פסטות וכמה סוגי רטבים,

ארטישוק טרי באפונה אביבית זהובה

אני רואה ארטישוק ואני עוצמת עיניים: הנה סבתא ממה אסתר יושבת על כסא לבן במטבח לרגליה שני קרטונים עמוסים בארטישוק אביב ירוק ועוקצני, בידיים שהשחירו

המארה – רובע 4 בפריז

מסלול הליכה כ: 7 ק״מ. מטרו: הוטל דה ויל (1 צהוב) נדמה לי שמתוך 85 מיליוני תיירים שפוקדים את פריז בכל שנה, מגיעים למארה 185

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.