קוביות בקר וגזר ברוטב ארומטי

הריח המשכר הזה, של קינמון מתבשל בעדינות עם צלי הבקר הוא הריח

שמלווה אותי מאז ילדותי ועד היום.

זה הריח של מטבח אוהב, מפנק, עשיר ועילי.

זה הריח שמגיע ממטבחה של אמי, הבשלנית הטובה ביותר בעולם והאדם הכי נפלא ביקום.

לנצח אתגעגע לריח הזה, גם כשהוא ממלא את מטבחי.

מה

1/2 ק״ג בשר בקר חתוך לקוביות קטנות (כתף, צלי כתף)

1 בצל גדול חתוך לקוביות

4-5 גזרים גדולים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות

מקל קינמון

מלח, פלפל לבן, כורכום.

2-3 כוסות מים

שמן זית

1 פלפל צ׳ילי (אופציונאלי)

פטרוזיליה קצוצה

איך 

בסיר רחב ונוח להוסיף מעט שמן זית ואת קוביות הבשר ולטגן היטב עד שהם משחימים לגמרי.

להוסיף 2-3 כוסות מים רותחים ולשלוח לבישול ארוך, מכוסה בלהבה נמוכה למשך כשעה.

בינתיים בסיר נפרד מוסיפים מעט שמן זית ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב עמוקות, מוסיפים לו את קוביות הגזר וממשיכים לטגן עוד כחמש דקות.

לאחר שהבשר התבשיל כשעה, מוסיפים לו את תערובת הבצל והגזר, מקל קינמון, צ׳ילי ותבלינים.

ממשיכים לבשל עד שהבשר רך ומתפרק והגזרים ספגו את הטעמים.

מפזרים פטרויזליה קצוצה ומבשלים עוד דקה או שתיים.

אם הנוזלים מתאדים במהלך הבישול, מוסיפים עוד מעט.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

עוף בקארי בסגנון הודי

תבשיל מופלא, עם ריחות תבלינים עזים, סמיך וקטיפתי שלוקח אותי למסעדה הודית בבנגקוק. הסבא של הסבא של הבעלים הגיע מהודו והביא איתו מה שנקרא ״תאי

חלת אספרסו ותמרים

אני יודעת שזה נשמע פסיכי אבל הייתי חייבת לנסות. מה אומר? לחלה יש טעם מריר של אספרסו, התמרים והקפה צובעים אותה בחום עמוק ויפה. היא

מפרום חצילים הורס

מכל המפרומים בעולם חביב עליי זה החצילים. כי אוהבת חצילים אני. אחרי בישול ארוך והשחמה בתנור, החציל רך ונמס בתוך ברוטב האדמדם, לו אני מוסיפה

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.