חטיפי חומוס ופול

בכל פיצוציה ופיצוחיה אפשר למצוא קטניות מטגנות: חומוס, פול, אפונה.

זה מלוח, זה טעים והכי מתאים עם משקה חריף.

אצל אמא שלי, שהאורחים לא פסקו להגיע, היא תמיד הגישה לאפריטיף את הפיצוחים האלה.

לא קנתה.

גם אני לא.

אין להשוות את טעמם של אלו שמכינים בבית לאלו שקונים בפיצוחיה. באמת שלא.

גם ההכנה לא מסובכת בכלל.

 

מה ואיך 

1 כוס חומוס או פול יבשים מושרים לילה שלם

מלח, פלפל

שמן לטיגון

כפית אבקת אפייה

מייבשים את הקטניות ששרו לילה במים. מערבבים אותם באבקת אפייה.

מחממים שמן עמוק כמו לצ׳יפס ומטגנים את הקטניות, כל סוג בנפרד, על להבה בינונית עד שהן מתפצחות וזהובות.

מעבירים לנייר סופג ובוזקים מלח ופלפל שחור.

הם נהדרים עם קוקטיילים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

מרק אנדלוסי מקורדובה

כשטיילנו באזור אנדלוסיה בספרד הגענו גם לקורדובה. העיר העתיקה פשוט מהממת. הרובע העתיק נקרא חודריה, כלומר ג’ודריה, כלומר יהודיה כלומר: של היהודים. בקיצור, שם גרו

חלת בטטות ערמונים וטימין

בישלתי צ׳ילי קון קרנה ורציתי נורא להגיש אותו עם לחם. מתכון לצ׳ילי קון קרנה פה  צ׳ילי קון קרנה עם לחם – לא עם אורז. אבל לא

מנגולד ממולא ברוטב לימוני

מנגולד, קייל, עלי גפן, תרד טורקי או לשון הפר,את כולם אפשר למלא ולבשל לפי המתכון הזה. המשותף לכולם שאת כל העלים צריך לשטוף היטב, לרכך

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.